Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Tiesnese pārtrauc maču, kad fans viņu aicina "iet mājās mazgāt traukus"

Andrejs Siliņš

Tiesnese pārtrauc maču, kad fans viņu aicina "iet mājās mazgāt traukus"
Marta Galego (centrā ar bumbu rokās)
Foto: DIARIO AS

Katalonijas futbola čempionāta 2. divīzijas mačā starp "UE Valls" un "Cambrils Unio" komandām spēles galvenā tiesnese Marta Galego pārtrauca spēli pēc tam, kad kāds līdzjutējs no tribīnēm aicināja viņu doties mājās mazgāt traukus.

Kādā spēles brīdī no tribīnēs esoša līdzjutēja izskanēja aicinājums tiesnesei "iet mājās mazgāt traukus". Marta Galego to uztvēra ļoti personiski un pārtrauca spēli. Lai mačs varētu atsākties, konkrētais līdzjutējs bija jāizraida no tribīnēm. Tas prasīja aptuveni trīs minūtes laika un tad, kad vīrietis bija atstājis spēli, Galego atsāka spēli.

Līdzjutējs bijis "UE Valls" atbalstītājs, taču, vīrieti izraidot no spēles, atskanējuši aplausi no pārējo tribīņu puses. Jādomā, ka Galego, kas šo epizodi pēc tam piefiksēja savā pierakstu blociņā, sūdzēsies par notikušo dzimumdiskriminācijas incidentu Katalonijas Futbola federācijai.

Izmantotie resursi:
AS English - Sport News in English from AS.com

  +3 [+] [-]

, 2016-09-08 09:31, pirms 8 gadiem
Vispār diezgan ironiski - no tribīnēm tiek izkliegta klišeja par sievietēm, dusmās uz ko sieviete reaģē ar... citu klišeju par sievieti!

"Marta Galego to uztvēra ļoti personiski un pārtrauca spēli. Lai mačs varētu atsākties, konkrētais līdzjutējs bija jāizraida no tribīnēm."

     [+] [-]

, 2016-09-08 10:04, pirms 8 gadiem
Būba rakstīja: Vispār diezgan ironiski - no tribīnēm tiek izkliegta klišeja par sievietēm, dusmās uz ko sieviete reaģē ar... citu klišeju par sievieti!

"Marta Galego to uztvēra ļoti personiski un pārtrauca spēli. Lai mačs varētu atsākties, konkrētais līdzjutējs bija jāizraida no tribīnēm."
sūdzēsies par notikušo dzimumdiskriminācijas incidentu Katalonijas Futbola federācijai.

man liekas šī federācija pati sev PR taisa

     [+] [-]

, 2016-09-08 12:13, pirms 8 gadiem
Taa arii vajag, loti labi ka izkliedza. Vecenes armijaa, vecenes futbolaa - tas uz neko labu neved!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-08 12:39, pirms 8 gadiem
merseysider rakstīja: Taa arii vajag, loti labi ka izkliedza. Vecenes armijaa, vecenes futbolaa - tas uz neko labu neved!
protams, par gaumi nestrīdās un godīgi sakot, man nav nekas pret gejiem, bet neaizmirsti, ka starp jums vēljoprojām ir vīrieši, kuriem patīk strādāt kopā ar sievietēm un vēl jo vairāk, ar tām aiziet kādreiz pēc darba arī izklaidēties

  +8 [+] [-]

, 2016-09-08 14:01, pirms 8 gadiem
''Tiesnese pārtrauc maču, lai ietu mājās nomazgāt traukus"

  +6 [+] [-]

, 2016-09-08 20:12, pirms 8 gadiem
varbūt kliedzējs bija viņas vīrs?

  -1 [+] [-]

, 2016-09-09 02:22, pirms 8 gadiem
Būba rakstīja: Vispār diezgan ironiski - no tribīnēm tiek izkliegta klišeja par sievietēm, dusmās uz ko sieviete reaģē ar... citu klišeju par sievieti!
Ja būtu džeks, tad šāda personiska apvainojuma gadījumā, kas būtu balstīts uz rasi, dzimumu vai ko citu un izraidītu, tad būtu ok?

Tāda lose - lose situācija. Ja atļauj zākāties - sūdīgi, jo mīkstā un var kāpt uz galvas, ja izraida, tad, lūk, pārāk sievišķīgi asi reaģējusi.

  +2 [+] [-]

, 2016-09-09 23:45, pirms 8 gadiem
Tiesneši vienmēr un visur tikuši apdi.rsti, tā ir daļa no viņu darba. Ja nevar turēt - nevar tiesāt. Kādu gadu atpakaļ biju Korkā uz Īrijas augstākās līgas spēli, kurā viena no līnijtiesnešiem bija beibe. City fani visu spēli dziedāja " You got great boobs but you don't know the offside rule" . Un nekas... Pēc spēles šī vēl pamāja ultru sektoram ar roku.