Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Losandželosas "Kings" hokejistam iespaidīgs spēka paņēmiens pret tiesnesi

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Losandželosas „Kings”, kas pagaidām ir trešā spēcīgākā komanda Rietumu konferencē, mājās pārspēja viesus no Austrumiem, Toronto „Maple Leafs” 2:1.
Spēles pirmā perioda izskaņā, kad abām komandām uz noraidīto soliņa sēdēja pa vienam spēlētājam, mača tiesnesis Kellijs Saterlends uz savas ādas izjuta, kā tas ir, kad tevi notriec no kājām.
„Kings” spēlētāji bija nogādājuši ripu pretinieku zonā, un ejot palīgā komandas biedram, Losandželosas aizsargs Džeiks Mazins ar plecu ietriecās arbitram tieši galvā.
Saterlends nokrita zemē, un spēle tika apturēta. Ar viesu medicīniskā personāla palīdzību tiesnesis atstāja laukumu un līdz perioda beigām laukumā vairs nedevās.
Sākoties otrajai trešdaļai Saterlends atgriezās laukumā, un pirmo noraidījumu par pretinieku klupināšanu saņēma tieši Mazins. Tiesa, Mazins arī atklāja spēles rezultātu - 1:0, pēc brīža Džefs Kārters panāca 2:0. Viesiem vienīgos vārtus guva Pīters Hollands, kurš savu izdevību izmantoja, spēlējot vairākumā.
Vērtējums: +3

  +2 [+] [-]

, 2016-01-08 22:56, pirms 9 gadiem
Huuu,diezgan sapigi... Visu cienu!

  +3 [+] [-]

, 2016-01-08 23:01, pirms 9 gadiem
kāpēc uz laukuma izskrēja viesu ārsts, ja spēle notika La? Parasti tak pie mājinieku ārstiem vēršas, ja kaut kas notiek soģim

  +1 [+] [-]

, 2016-01-08 23:32, pirms 9 gadiem
Alensan rakstīja: kāpēc uz laukuma izskrēja viesu ārsts, ja spēle notika La? Parasti tak pie mājinieku ārstiem vēršas, ja kaut kas notiek soģim
Jo kanādieši ir augstākā līmenī veselības aprūpē.
Bet ja nopietni, tad es tieši to pašu iedomājos.

     [+] [-]

, 2016-01-09 09:31, pirms 9 gadiem
Alensan rakstīja: kāpēc uz laukuma izskrēja viesu ārsts, ja spēle notika La? Parasti tak pie mājinieku ārstiem vēršas, ja kaut kas notiek soģim
Kkad pasen bija gadījums kad sportistam dzīvību izglāba tribīnēs esošs dakteris! Tas bija NHL vai NBA - īsti neatceros bet tāds gadījums bija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-09 21:56, pirms 9 gadiem
skaisti un precīzi

     [+] [-]

, 2016-01-10 22:18, pirms 9 gadiem
fizioo rakstīja: Jo kanādieši ir augstākā līmenī veselības aprūpē.
Bet ja nopietni, tad es tieši to pašu iedomājos.
Labs