Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Treneris atstādināts par bērnu mocīšanu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Treneris atstādināts par bērnu mocīšanu
Foto: hockeylsl.ca

Kanādas U12 elites komandas treneris Luiss Izabella atstādināts no amata par bērnu mocīšanu, pēc zaudējuma liekot atspiesties pilnā ekipējumā daudzas reizes.

Pagājuša mēneša mačā Kvebekas provinces "Lac Saint-Louis" komanda zaudēja ar 2:7. Treneris nolēma sodīt 11-12 gadus vecos audzēkņus, liekot atspiesties pilnā ekipējumā daudzas reizes. Par atspiešanās skaitu skaidrības nav, figurē iespaidīgi skaitļi - 100, 300 un 500, vairāki liecinieki norāda uz 150-300. Viens bērns nevarēja piedalīties nākamajā treniņā, jo pēc lielās atspiešanās sāpēja roka.

Pieredzējušais treneris Luiss Izabella noliedz, ka atspiešanās bija sods pēc zaudējuma. "Atspiešanās nebija 300 reizes, bija 100, tas notika treniņa laikā," norāda treneris, par kura darba metodēm iepriekš nesūdzējās. Pēc vecāku sapulces tika nolemts, ka treneris jāatstādina.

Komandas vadība paziņo, ka ir pret bērnu sodu, it sevišķi pēc zaudējuma. Iespējams organizēt intensīvākus treniņus, bet ne represīvus, turklāt ne vairāk kā divas reizes mēnesī. Treneris uz izmeklēšanas laiku ir atstādināts no sava amata. Galīgo lēmumu pieņems pēc izmeklēšanas beigām.

Izmantotie resursi:
lapresse.ca

  +3 [+] [-]

, 2016-10-05 13:59, pirms 8 gadiem
Sējējs tos, kam pēc lielās atspiešanās sāp roka, nosūtot uz Liepāju. Un tad, ja pārējie turpina zaudēt, iebiedēšanas nolūkā izsauc atpakaļ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja