Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"Sporting" neparaksta līgumu ar Boatengu futbolista tēla tiesību dēļ

"Sporting" neparaksta līgumu ar Boatengu futbolista tēla tiesību dēļ
Kevins-Prinss Boatengs
Foto: AFP/Scanpix

Pazīstamais portugāļu futbola klubs Lisabonas "Sporting" nav spējis vienoties par Ganas izlases spēlētāja Kevina-Prinsa Boatenga piesaistīšanu komandai, jo iesaistītas puses nav nonākušas pie kopsaucēja pussarga tēla tiesību sakarā.

Sarunas starp 28 gadus veco Kevinu-Prinsu Boatengu un "Sporting" esot beigušās, jo abas puses nav spējušas vienoties par futbolista tēla tiesībām, liecina kluba "Facebook" profilā ievietotā informācija. Bijušais "Schalke 04" spēlētājs šī gada maijā kopā ar Sidneju Samu uz nenoteiktu laiku tika atskaitīts no komandas pēc vienības zaudējuma mačā pret Ķelnes klubu.

Sams vēlāk atgriezās komandas rindās, bet Boatengs bija ļoti tuvu līguma parakstīšanai ar 18-kārtējiem Portugāles čempioniem, taču šodien izplatītais paziņojums vēstī, ka abas puses nav spējušas vienoties par kontrakta nosacījumiem: ""Sporting" paziņo, ka pēc sarunām ar Kevinu-Prinsu Boatengu klubs nav spējis vienoties par futbolista tēla tiesībām. Novēlam veiksmi gan personīgajā dzīvē, gan profesionālajā karjerā."

Vācijā dzimušais Ganas izlases pussargs "Schalke" pievienojās 2013. gadā, pirms tam pavadot trīs sezonas "Milan" klubā. Boatengs, kura brālis Džeroms pārstāv Vācijas izlasi, Ganas valstsvienības kreklā aizvadījis 15 spēles un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
Kevin-Prince Boateng’s move to Sporting Lisbon...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-08-05 23:34, pirms 9 gadiem
Piemēram, tiesības iziet laukumā ar frizūru pipja formā

  +2 [+] [-]

, 2015-08-06 21:58, pirms 9 gadiem
Slavens rokmūziķis rakstīja: Kas ir "tēla tiesības"?
image rights - ja klubs izmantos viņu (vārdu, tēlu, utt) marketingam, būs papildus jāmaksā