Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Morinju asi vēršas pret žurnālistu: ''Kad esi šeit, manā priekšā tu pieliec bikses''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morinju asi vēršas pret žurnālistu: ''Kad esi šeit, manā priekšā tu pieliec bikses''
"Roma" galvenais treneris Žuzē Morinju. Foto: EPA/Scanpix

Ne pirmo reizi Žuzē Morinju preses konferencē iesaistījies asā diskusijā ar atnākušo žurnālistu. Pirms A sērijas spēles pret ''Sampdoria'' Morinju vērsās pret kāda radio strādājoša žurnālista, kurš iepriekš komandu bija kritizējis radio, bet preses konferencē pēc Morinju domām uzdeva pārāk vienkāršu jautājumu.

Portugāles speciālists Žuzē Morinju ik pa laikam iesaistījies asās diskusijās ar žurnālistiem un tā notika arī ''Roma'' preses konferencē pirms A sērijas spēles pret ''Sampdoria''. Morinju vērsās pie viena no atnākušā žurnālista, kurš iepriekš ''Roma'' spēli bija kritizējis savā radio raidījumā.

''Pēc vakardienas radio programmas noklausīšanās domāju, ka būs daudz agresīvāki jautājumi. Tik vieglu jautājumu negaidīju. Secinu, ka esi krietni agresīvāks radio, bet, kad esi šeit, tu manā priekšā pieliec bikses,'' atnākušo žurnālistu par uzdoto jautājumu saistībā ar spēlēšanu ar trim aizsargiem kritizēja Morinju.

''Esmu šeit, man nav nekādu problēmu. Vēlējos jautāt to pašu, ko iepriekšējais kolēģis, tāpēc mainīju jautājumu. Varat man teikt, ko domājat par maniem komentāriem radio,'' atbildi parādā nepalika žurnālists.

Spēlē uzvaru ar 1:0 guva ''Roma''. Turnīra tabulā Romas klubs ar 54 punktiem atrodas piektajā vietā, par pieciem punktiem atpaliekot no ceturtajā vietā esošās ''Juventus''.

  -1 [+] [-]

, 2022-04-05 09:27, pirms 2 gadiem
Pa kuru laiku viņš iemācījās runāt itāliski?

     [+] [-]

, 2022-04-05 16:14, pirms 2 gadiem
pareizi darīja