Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Verstapenu ģimene vecgada vakarā kļūst par traģēdijas aculieciniekiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapenu ģimene vecgada vakarā kļūst par traģēdijas aculieciniekiem
Ugunsgrēks Dubaijas augstceltnē
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Formula 1 pilots Makss Verstapens vecgada pēdējā dienā atradies burtiski blakus augstceltnei Dubaijā, ko pārņēma milzīgas liesmas.

Neilgi pirms jaungada svinībām pasauli pāršalca ziņa, ka aizdegusies viena no Apvienoto Arābu Emirātu modernās pilsētas Dubaijas augstceltnēm, kurā atrodas "The Address" viesnīca. Negadījumam, kurā bija arī daudzi cietušie, par acilieciniekiem kļuva gan Makss Verstapens, gan viņa tēvs Joss, kādreizējais F1 pilots.

"Kad ēku pārņēma liesmas, mēs atradāmies tikai 150 metru attālumā un ēdām vakariņas," holandiešu laikraksts "De Telegraaf" citē Josu Verstapenu. "Uzreiz bija skaidrs, ka notiek kaut kas slikts, tāpēc nekavējoties devāmies atpakaļ uz savu viesnīcu."

Dubaijā atradušies gan Joss un Makss Verstapeni, gan 18 gadus vecā F1 pilota draudzene un vairāki viņu radinieki.

"Mums izdevās izkļūt no panikas," skaidro Joss Verstapens. "Droši nokļuvām savā viesnīcā, bet degšanu varējām redzēt pa savu logu. Bija diezgan bailīga situācija."

Izmantotie resursi:
iAutoNews.com « Domain iNames

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-05 15:34, pirms 8 gadiem
Drausmas!
Un es domāju no 1. Janvāra SC sāks beidzot kļūt par SPORTA PORTĀLU!

Jums pašiem kauns nav rakstīt šādu bullšitu un pelnīt ar to?