Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Eirotūres laikā trim zviedru hokejistiem nozagti spēļu krekli

Eirotūres laikā trim zviedru hokejistiem nozagti spēļu krekli
Diviem no trim aplaupītajiem zviedriem nācās iztikt ar treniņkrekliem
Foto: www.isport.cz

Nepatīkams starpgadījums noticis Krievijas pilsētā Sanktpēteburgā, kur pēc pirmā Eirotūres mača trim Zviedrijas izlases hokejistiem pazuduši spēļu krekli. Divi no trim upuriem nākamajā spēlē nepiedalījās.

Eirotūres kārtējā sezona sākās ar "Czech Hockey Games" turnīru, bet pirmo maču Krievijas un Zviedrijas valstsvienības aizvadīja Sanktpēterburgā. Spēlē ar 2:0 pārāki bija mājinieki krievi, bet tas nebija vienīgais, kas sarūgtināja viesus no Zviedrijas.

Pēc pārlidojuma uz Pardubici Zviedrijas delegācija atklāja, ka pazuduši trīs hokejistu formas krekli, par zādzību paziņojot pirms sestdien paredzētās spēles ar Čehiju. Cietušie bija uzbrucēji Matiass Janmarks-Nīlens, Daniels Brodins un Mario Kempe. Janmarkam-Nīlenam uz nākamo maču tika sarūpēts rezerves krekls ar citu numuru, toties tāds neatradās pārējiem diviem hokejistiem, kuri bija spiesti noskatīties spēli no malas, tērpušies treniņkreklos. Abas komandas gan iepriekš vienojās, ka nepieciešamības gadījumā kāds no šiem hokejistiem var doties laukumā, paņemot cita spēlētāja kreklu.

Brodins un Kempe gan atgriezās ierindā uz "Czech Hockey Games" trešo spēli pret Somiju, tomēr Zviedrija aizvadīja sliktāko spēli visā turnīrā, principiālajiem pretiniekiem piekāpjoties ar graujošo 0:5.

Izmantotie resursi:
isport.blesk.cz
Главные новости дня - Газета.Ru

  +4 [+] [-]

, 2013-09-02 11:39, pirms 11 gadiem
...pārfrāzējot kādu aforismu par dziedātāju Čīču:

Kad es dzirdu krievijas himnu, man ir sajūta, ka mani aplaupa.

     [+] [-]

, 2013-09-02 11:40, pirms 11 gadiem
lol.

  +5 [+] [-]

, 2013-09-02 11:49, pirms 11 gadiem
Sočos neilgi pirms fināla, Krievija - Kanāda, negaidīti pazudīs Krosbija, Tavaresa un Vēbera krekli

  +2 [+] [-]

, 2013-09-02 11:54, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Sočos neilgi pirms fināla, Krievija - Kanāda, negaidīti pazudīs Krosbija, Tavaresa un Vēbera krekli
Drīzāk pazudīs visu Kanādas izlases vārtsargu krekli.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-02 12:32, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: krievu urāliem gari nagi un nav kauna , ne goda !
Vai nu jāatgādina par mūsu pašu bāliņiem kuri dažādās vietās apzagušies,varbūt pats arī ierautu nāsīs kāda slavena hoka suspanderu ja tik rastos izdevība!neuztver personīgi,urodi ir visās tautās!

     [+] [-]

, 2013-09-02 12:55, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Sočos neilgi pirms fināla, Krievija - Kanāda, negaidīti pazudīs Krosbija, Tavaresa un Vēbera krekli
Nesaprotami pazudīs visu Kanādas hokejistu slidas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja