Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Suņa vešana pastaigā F1 čempiona stilā

Jau ziņojām, ka Barselonas trasē turpinās F1 pirmssezonas testu sērija. Brīvajā laikā, kamēr mehāniķi pieregulē formulas, piloti velta laiku privātajām lietām. Esošais Pasaules čempions, pārvietojoties pa trases teritoriju, ņem talkā mūsdienu tehnoloģijas, kas viņa četrkājainajam draugam, no malas izskatās mazliet par ātru.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2016-03-02 14:03, pirms 9 gadiem
Tulīt tiks pieņemts likums, kas aizliedz vest pastaigā mājdzīvnieku ar elektrisko monoriteni, ja tā ātrums pārsniedz 5km/h.

  +3 [+] [-]

, 2016-03-02 19:46, pirms 9 gadiem
Diezgan jau savdabīgi, ka F-1 pilots, lai pārvietotos taupa spēkus kājām, bet sunim liek skriet ne savā tempā, ņemot vērā, ka angļu buldogi nav superkustīgi pēc dabas, ļoti nepanes pārkaršanu, mēdz būt kaudze ar veselības kaitēm un elpošana vispār nav no tām vienkāršākajām. Vēl varēja uzlikt sedziņu ar uzrakstu Nico Rosberg. Born to follow.