Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Robertsons otro reizi karjerā triumfē Rīgas turnīrā

Robertsons otro reizi karjerā triumfē Rīgas turnīrā
Nīls Robertsons un Džeks Lisovskis pirms fināla
Organizatoru foto

Austrālietis Nīls Robertsons svētdien Rīgā triumfēja sezonas pirmajā pasaules reitinga turnīrā snūkerā "Kaspersky Riga Masters", finālā ar rezultātu 5-2 apspēlējot angli Džeku Lisovski.

Robertsons ieguva 14. titulu karjerā, kamēr Lisovskis pirmoreiz sacentās finālā.

Pirmo freimu uzvarēja Robertsons un ilgstoši vadībā viņš bija arī otrajā freimā, tomēr tas izvērtās ļoti ilgs un taktisks. Beigās izvērtās situācija, ka abus sportistus šķīra septiņi punkti un uz laukuma bija palikusi vien melnā bumbiņa. To beigās tomēr iesita Robertsons un panāca jau 2-0 vadību. Savukārt trešajā freimā Robertsons veica jau sesto vismaz 100 punktu breiku turnīrā, summā izvirzoties priekšā ar 3-0.

Ceturtajā un sestajā freimā Lisovskis uzvarēja. Cīņa no abiem sportistiem bija kļūdām bagāta, tomēr izšķirošajos brīžos pārliecinošāk nospēlēja Robertsons, kurš iepriekš Rīgā uzvarēja arī 2016. gadā. Tikmēr ranga 26. vietā esošais Lisovskis līdz finālam bija ticis pirmoreiz karjerā. Robertsons par panākumu nopelnīja 50 000 mārciņu prēmiju.

Kā vēstīts, pusfināla mačos abi guva ļoti pārliecinošas uzvaras - Robertsons ar 5-0 sakāva pirmoreiz tik tālu tikušo angli Stjuartu Karingtonu, kamēr Lisovskis ar 5-1 pieveica skotu Stīvenu Magvairu.

"Kaspersky Riga Masters" turnīrs jau tradicionāli "Arēnā Rīga" sāk jauno snūkera sezonu. Turnīrā piedalījās arī abi Latvijas labākie snūkeristi Rodions Judins un Māris Volajs, bet viņi piektdienas rītā cieta neveiksmes kvalifikācijas kārtas dueļos.


, 2018-07-30 20:21, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk
Artemijs Žižins. Foto: World Snooker Federation

Latvijas snūkerists Žižins zaudē Eiropas meistarsacīkšu astotdaļfinālā

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins piektdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā piedzīvoja neveiksmi astotdaļfinālā.
Foto: European Billiards and Snooker Association

Žižins Eiropas snūkera čempionātā sasniedz astotdaļfinālu

LETA. Latvijas sportists Artemijs Žižins ceturtdien Bosnijā un Hercegovinā Eiropas snūkera čempionātā sasniedza astotdaļfinālu.
Rodions Judins. Foto: Riga Masters

Judinam, Kalniņam un Žižinam uzvaras Eiropas snūkera čempionāta trešajās spēlēs

LETA. Latvijas sportisti Rodions Judins, Artemijs Žižins un Filips Kalniņš trešdien Bosnijā un Hercegovinā izcīnīja uzvaru Eiropas snūkera čempionāta mačos.