Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Par pēdējo ceturtdaļfinālistu kļūst Mērfijs

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Par pēdējo ceturtdaļfinālistu kļūst Mērfijs
Šons Mērfijs
Foto: Lauris Bērziņš

Pēdējo ceļazīmi uz 2010. gada pasaules snūkera čempionāta ceturtdaļfinālu ieguvis Šons Mērfijs, 2. kārtā ar rezultātu 13:10 apspēlējot Dingu Junhui.

Spēles ziņā Mērfija un Dinga cīņa izvērtās par vienu no līdzīgākajām otrajā kārtā. Atšķirībā no citiem mačiem šajā nevienu brīdi pirmo divu sesiju laikā spēlētājus nešķīra vairāk par diviem freimiem. Tāpat vairākas reizes rezultāts bija neizšķirts – tā, piemēram, pēc divām sesijām (8:8), tā arī pēc pēdējās sesijas pirmās puses (10:10). Ik pa brīdim spēlētāji iespēja pa kādai labai sērijai, tomēr arī neiesistu bumbu bija pietiekami daudz, kas pabojāja abu spēlētāju statistiku uzbrukumā.

Saraustīti aizritēja mača turpinājums. Spēles 21. freimā Mērfijs tika priekšgalā, bet atstāja iespējas arī pretiniekam. Dings centās salauzt Mērfiju ar snūkeru palīdzību, un tas arī gandrīz izdevās... bet tikai gandrīz. Sekoja vēl viens ilgstošs freims, un pēc vairāk nekā pusstundas panākumu atkal izcīnīja Mērfijs, nonākot soļa attālumā no ceturtdaļfināla. Spēli viņam izdevās pabeigt 24. freimā. Dinga nesekmīgs uzbrukums salīdzinoši ātri tika pārvērsts 128 punktu klīrensā un izcīnīta uzvara mačā ar 13:10.

"Brīdi, kad biju iedzinējos ar 3:5, jutos sarūgtināts. Taču esmu bijis vēl sliktākās situācijās. Galvenais ir nekad nepadoties, izspēlēt katru bumbu. Un tā arī darīju," teica uzvarētājs.

Atzinīgus vārdus Mērfijs veltīja arī savam pretiniekam: "Atceros to laiku, kad Dings ieradās Anglijā, kā aizvadījām treniņu mačus. Priecājos, ka man ir iespēja redzēt, cik daudz kopš tā brīža viņš ir sasniedzis. Kādreiz es biju favorīta lomā attiecībā pret viņu, tagad spēku samēri ir izlīdzinājušies. Uzskatu, ka Dings ir spējīgs uzvarēt čempionātā, viņa spēle ir tādā līmenī, lai to paveiktu. Vienīgais traucēklis ir tas, ka viņš vēl ir jauns un uz viņu tiek izdarīts pārlieku liels spiediens."

Ceturtdaļfinālā Mērfijam pretim stāsies Alisters Kārters.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-27 00:43, pirms 14 gadiem
Mazliet negaiditi,biju domajies ka Dings tomer vines!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-27 09:52, pirms 14 gadiem
Es biju 100% pārliecināts, ka Dings uzvarēs, bet re kā!

     [+] [-]

, 2010-04-27 09:54, pirms 14 gadiem
"Atšķirībā no citiem mačiem šajā nevienu brīdi pirmo divu sesiju laikā spēlētājus nešķīra vairāk par diviem freimiem."
salivans - viljams arī nebija vairāk par 2freimiem, izņemot pašu sākumu 4:1, kas tāpat pārvērtās 4:4 pie pārtraukuma.