Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Allens iekļūst ceturtdaļfinālā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Allens iekļūst ceturtdaļfinālā
Marks Allens
Foto: Lauris Bērziņš

Noskaidrojies pirmais 2010. gada pasaules čempionāta snūkerā ceturtdaļfinālists. Par to kļuvis Marks Allens, kurš 2. kārtā samērā viegli tika galā ar Marku Deivisu – 13:5.

Allens bija aizvadījis divas pārliecinošas sesijas, pirmo uzvarot ar 5:3, otro – ar 6:2. Trešajā sesijā viņam bija tik vien atlicis kā uzvarēt divus freimus, lai nodrošinātu vietu čempionāta ceturtdaļfinālā. Tas arī izdevās un pie tam iespaidīgā veidā. Iesākumā Allens atzīmējās ar 131 punkta breiku, bet punktu mačam pielika ar vēl vienu century, šoreiz 101 punkta vērtībā.

"No aizvadītajām sesijām pirmā bija vislabākā," pēcspēles preses konferencē teica Allens. "Otrajā Marks [Deiviss] netrāpīja dažas izšķirošas bumbas, un es to izmantoju."

"Ar savu spēli gan čempionātā, gan sezonā kopumā varu būt apmierināts. Prieks, ka ieguldītais darbs sāk atmaksāties."

Arī Deiviss ar pozitīviem iespaidiem atcerējās spēles pirmo sesiju, bet nesekmīgajam turpinājumam nespēja rast izskaidrojumu: "Vakar bija laba sesija, bet šodien spēlēju vienkārši briesmīgi. Situ garām bumbas no vienkāršām pozīcijām, pat no pārāk vienkāršām. Visas sezonas laikā nebija tā gadījies. Esmu ļoti vīlies. Un mans vienīgais attaisnojums ir vienkārši smieklīgs, proti, ka tas ir pasaules čempionāts."

Iekļūšanai ceturtdaļfinālā pietuvojies arī Martins Goulds. Viņš šobrīd ir vadībā pret Nīlu Robertsonu ar rezultātu 11:5. Vērojot Robertsona sniegumu, izskatās, ka atpakaļceļa viņam (vismaz šobrīd) vairs nav.

     [+] [-]

, 2010-04-24 00:09, pirms 14 gadiem
Žēl Robertsona! Tik bezcerīgi...

  +2 [+] [-]

, 2010-04-24 00:13, pirms 14 gadiem
bet...Goulds pagaidām rāda "karstāko" spēli šinī WC

     [+] [-]

, 2010-04-24 00:30, pirms 14 gadiem
Žēl, ka Gouldam 1/4finālā ar Deivisu/Higinsu jāspēlē, jo tieši šie 3 puiši rada lielāko intrigu un pārdzīvojumus man- skatītājam.