Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Apvienotās Karalistes čempionāts tiek pie sponsora

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Apvienotās Karalistes čempionāts tiek pie sponsora
No kreisās: "Pukka Pies" rīkotājdirektors Tims Storers un Marks Selbijs

Par Apvienotās Karalistes čempionāta snūkerā ģenerālsponsoru kļuvusi Lesterā bāzēta pīrāgu ražotājfirma "Pukka Pies". Līdz ar to šīgada turnīra oficiālais nosaukums būs "Pukka Pies UK Championship".

Vienošanās par sadarbību starp uzņēmumu un "World Snooker" panākta uz vienu gadu.

"Esam gandarīti, ka "Pukka Pies" kļuvusi par Apvienotās Karalistes čempionāta ģenerālsponsoru. Šis uzņēmums ir pazīstams un veiksmīgs britu zīmols, tāpēc uzskatāms par atbilstošu sponsoru vienam no nozīmīgākajiem turnīriem," teica "World Snooker" priekšsēdētājs sers Rodnijs Volkers.

Tāpat gandarījumu par panākto sadarbību pauduši arī vairāki spēlētāji, tostarp arī viens no pazīstamākajiem Lesteras pilsētas pārstāvjiem, pasaules 7. numurs Marks Selbijs: "Šāda liela sponsora piesaistīšana ir lieliskas ziņas snūkeram. Un Apvienotās Karalistes čempionāts ir viens no labākajiem turnīriem. Kā Lesteras iedzīvotājs esmu priecīgs, ka vietējā kompānija iesaistās snūkerā."

Apvienotās Karalistes čempionāts tiks aizvadīts no 5. līdz 13. decembrim Telfordā. Pērn šajā turnīrā triumfēja Šons Mērfijs, dramatiskā finālā ar 10:9 pieveicot Marko Fu.

Informāciju sagatavoja:
"World Snooker" preses dienests