Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Latvijai pirmais panākums

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Latvijas skvoša izlase izcīnījusi savu pirmo uzvaru Rīga, Zelta Boulinga centrā notiekošajā Eiropas Nāciju kausa izcīņā skvošā.

Mūsu valsts pirmā rakete Aleksandrs Pavulans visai viegli izrēķinājās ar baltkrievu pirmo numuru Andreju Talkovski – 3:0 (9:0, 9:0, 9:0), bet otro nepieciešamo uzvaru nodrošināja Arnis Tihvinskis, ar 3:0 uzvarot Sudilovski, un, lai arī Gunārs Priževoits ar rezultātu 2:3 piekāpās Drandalusham, Latvijas pirmā komanda ierakstīja savā kontā pirmo uzvaru.

Latvijas otrā izlase, kuras pamatuzdevums šajā turnīrā ir krāt pieredzi un atņemt spēkus potenciālajiem pirmās komandas pretiniekiem, ar 0:3 piekāpās britiem no Gibraltāra un Krievijas pirmajai komandai.

Šovakar 19.00 ir gaidāma ļoti interesanta cīņa starp Latvijas pirmo izlasi un Serbiju, kas pagaidām rāda ļoti saturīgu sniegumu.

Informāciju sagatavoja:
Aleksandrs Pāvulans

Foto: Romualds Vambuts

     [+] [-]

, 2007-10-04 22:15, pirms 17 gadiem
kā var tikt LV skvoša izlasē, kas viņu sastāda?

     [+] [-]

, 2007-10-04 23:23, pirms 17 gadiem
Tev ir jāizcīna vieta tajā, piedaloties reitiga turnīros.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-04 23:31, pirms 17 gadiem
Lai iekļautos Latvijas skvoša izlasē ir vajadzīgas dotības un liela vēlēšanās, kā jau visos sporta veidos. Pēdējo gadu laikā (kopš pie mums ir pārcēlies A.Pāvulāna kungs) skvoša spēles līmenis ir krietni pieaudzis. Lai tiktu izlasē tev būtu jāapliecina, ka esi labs spēlētājs un ka vari izkonkurēt patreiz izlases sastāvā spēlējošu spēlētāju. Ja sāksi trenēties jau šodien un darīsi to regulāri, pēc dažiem gadiem tev tas varētu arī izdoties, nekas nav neiespējams