Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Van der Pūls konfliktā ar pusaudzēm iesaistījies, jo viņas klauvējušas pie durvīm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Van der Pūls konfliktā ar pusaudzēm iesaistījies, jo viņas klauvējušas pie durvīm
Matjē van der Pūls. Foto: IMAGO/SW Pix/Scanpix

Pasaules čempionātā riteņbraukšanā vilšanos piedzīvoja viens no favorītiem Matjē van der Pūls, kurš bija spiests izstāties jau sacensību ievadā. Iepriekšējo nakti policijas iecirknī pavadījušais Nīderlandes sportists vienojies par naudas sodu un atguvis pasi, lai varētu pamest Austrāliju.

Matjē van der Pūls, kurš pasaules čempionāta grupas braucienā tika pieskaitīts zelta medaļas pretendentiem, 270 kilometrus garajās sacensībās izstājās jau pēc nobrauktiem 30 kilometriem. Sportists atklāja, ka iepriekšējo nakti nav gulējis, jo atradies policijas uzraudzībā pēc incidenta viesnīcā.

Kā izrādījās, 27 gadus vecais sportists viesnīcā konfliktējis ar 13 un 14 gadus vecām pusaudzēm, nodarot minimālus miesas bojājumus. Apstākļu noskaidrošanai tika izsaukta policija, kas aizturēja riteņbraucēju.

Stājies tiesas priekšā, van der Pūls atzinis savu vainu un samaksājis 1500 Austrālijas dolāru (1011 eiro) lielu naudas sodu, lai varētu atgūt pasi un pamest Sidneju. Sportista advokāts jau norādījis, ka iesniegs apelāciju.

Riteņbraucējs stāstīja, ka konflikts sācies, jo pusaudzes vairākkārt klauvējušas pie viņa durvīm. "Pēc pāris reizēm mans pacietības mērs bija galā. Negāju un jauki nepajautāju, lai viņas pārstāj. Pēc tam tika izsaukta policija un es tiku aizturēts." Pēc van der Pūla grūdiena viena pusaudze nokrita, kamēr otra pret sienu sasita elkoni.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/cycling/6...

  +1 [+] [-]

, 2022-09-27 13:15, pirms 2 gadiem
Dzeltenu mēslu spēj katru dienu te iemest. Par sacīkstēm nav neviena, kurš raksta. Ūnikums

     [+] [-]

, 2022-09-27 14:13, pirms 2 gadiem
nicks rakstīja: Dzeltenu mēslu spēj katru dienu te iemest. Par sacīkstēm nav neviena, kurš raksta. Ūnikums
bija raksts un arī labs papildinājums no Tevis komentāros:

https://sportacentrs.com/ritenbrauk...

     [+] [-]

, 2022-09-27 14:35, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: bija raksts un arī labs papildinājums no Tevis komentāros:

https://sportacentrs.com/ritenbrauksana/soseja/25092022-liepins_pc_grupas_brauciena_finise_58_vie
Vislabāk patīk jūsu letas kopētās relīzes, kur protams pilns ar kļūdām un nekas no šejienes autoru puses netiek nekas labots.