Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Skujiņš pagarina līgumu, turpinās pārstāvēt Pasaules tūres vienību ''Trek-Segafredo''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Skujiņš pagarina līgumu, turpinās pārstāvēt Pasaules tūres vienību ''Trek-Segafredo''
Toms Skujiņš. Foto: Trek - Segafredo

Latviešu riteņbraucējs Toms Skujiņš uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar ASV licencēto Starptautiskās Riteņbraukšanas federācijas (UCI) Pasaules tūres komandu ''Trek-Segafredo'', savos sociālo tīkli kontos pavēstījusi pati vienība.

31 gadu vecais latviešu riteņbraucējs Toms Skujiņš, kurš ''Trek-Segafredo'' komandai pievienojās 2017. gadā, ar Pasaules tūres vienību pagarinājis līgumu līdz 2024. gada sezonas beigām. Nākamajā sezonā ASV bāzēto komandu pārstāvēs arī Emīls Liepiņš.

Līdz šim ''Trek-Segafredo'' rindās latvietis uzvarējis Kalifornijas tūres un ''Tour de Romandie'' kalnu karaļa kopvērtējumā. Tāpat Skujiņš triumfējis viendienas velobraucienos Spānijā un Itālijā.

Četrkārtējais Latvijas labākā riteņbraucēja balvas ieguvējs iepriekšējās piecas sezonas startējis prestižākajās sporta veida sacensībās ''Tour de France'', šajā gadā finišējot 61. vietā kopvērtējumā, kas ir Skujiņa karjeras labākais rādītājs.

Karjeras laikā Skujiņš pārstāvējis arī Pasaules tūres vienību ''Cannondale-Drapac'' un ASV kontinentālo komandu ''Hincapie''.

''Būs pagājuši pāris gadi šajā komandā. Jūtu, ka nav neviena cita vieta, kurā gribētu pavadīt nākamās divas sezonas. Katrā ''Trek-Segafredo'' pavadītajā gadā esmu spēris soli uz priekšu. Dažkārt tas atmaksājies, bet citreiz ne personīgo rezultātu ziņā. Kopumā manas spējas palīdzēt komandai gadu no gada ir uzlabojušās. Tagad komandai pievienojušies jauni braucēji kā, piemēram, Matiass Skjelmose. Nevaru sagaidīt, kā varēšu viņam palīdzēt,'' pēc līguma pagarināšanas sacīja Toms Skujiņš.

Izmantotie resursi:
https://racing.trekbikes.com/storie...

     [+] [-]

, 2022-10-20 20:11, pirms 2 gadiem
Laikam jau šis ir labākais variants Skujiņam. Ir sava loma un respekts komandā. GC krekliņā dorši vien nesagaidīsim, bet jāpriecājas, ka mums ir šāds PRO braucējs.

     [+] [-]

, 2022-10-20 20:16, pirms 2 gadiem
Malacis! Tiešām prieks par Tomu!