Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

''Crystal Dent'' BMX Latvijas kausa sezona turpināsies Jelgavā

Toms Markss
Toms Markss

''Crystal Dent'' BMX Latvijas kausa sezona turpināsies Jelgavā
BMX cīņas turpināsies Jelgavā
Foto: Sanda Balode

Sestdien Zemgales Olimpiskā centra trasē, kur saimnieko ''Mītavas kumeļu'' klubs, ar otrā posma sacensībām turpināsies ''Crystal Dent'' BMX Latvijas kausa sezona. Svētdien turpat gaidāmas Jelgavas atklātā čempionāta sacensības.

Sestdien Zemgales Olimpiskā centra trasē, kur saimnieko “Mītavas kumeļu” klubs, ar otrā posma sacensībām turpināsies “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa sezona. Svētdien turpat gaidāmas Jelgavas atklātā čempionāta sacensības.

Modernās zobārstniecības “Crystal Dent” vārdā nosauktais BMX Latvijas kauss ar aizraujošu posmu aizvadītās nedēļas nogalē iestartēja Saldū, kur lieliski sarīkotās sacensībās īpaši spraigas cīņa noritēja bērnu un jaunākajās jauniešu grupās.

Sezonas turpinājums nav ilgi jāgaida. Jau šīs nedēļas nogalē Latvijas BMX saime pulcēsies Jelgavā. Zemgales Olimpiskā centra trasē risināsies sezonas otrais posms. Vietējais BMX klubs “Mītavas kumeļi” parūpējušies par lieliski sagatavotu trasi, kā arī apkārtējo infrastruktūru, lai viss būtu gatavs aizraujošām un līdzjutējiem skatāmām sacensībām.

Sacensību sākums Jelgavas posmā būs vēlāk kā ierasts citos posmos – pulksten 15:00. Ātrākie braucēji tiks noskaidroti kopumā 20 vecuma grupās bērnu, jauniešu, amatieru un Pro Open grupās. Sagaidāms, ka izšķirošie braucieni par uzvaru sāksies pēc pulksten 17:00.

Kopumā sacensībām pieteikti teju 400 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas. Lielākā pārstāvniecība “BMX Mārupe”. No šīs organizācijas Jelgavā startēs 48 dalībnieki.

Uz starta redzēsim vīru elites Latvijas čempionu Kristenu Krīgeru, kurš pārstāv mājinieku klubu. Sīvu konkurenci viņam Pro Open grupā sola sagādāt Mikus Dāvids Strazdiņš (“AKSSC Valmiera/ Tālava”), kā arī treniņu biedri – Kārlis Pedraudzis, Emīls Mārtiņš Treimanis un citi. Svētdien turpat no pulksten 11:00 norisināsies Jelgavas atklātais čempionāts.

Crystal Dent BMX Latvijas kausa kalendārs 2023. gadā:

DatumsVieta
21. maijsJelgava
3. jūnijsValmieras novads Avoti
10. jūnijsMadona
17. jūnijsVentspils
22. jūlijsVecpiebalga
26. augustsMārupe
10. septembrisValmiera
23. septembrisSmiltene
30. septembrisĀdaži

Izmantotie resursi:
lrf.lv

     [+] [-]

, 2023-05-19 20:01, pirms 11 mēnešiem
Sporta centrs rādīs?