Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

"SMScredit.lv BMX čempionāts" turpināsies Madonā

Toms Markss
Toms Markss

"SMScredit.lv BMX čempionāts" turpināsies Madonā
Latvijas BMX sportisti turpinās cīņas Madonā
Foto: Ervijs Rītiņš

Sestdien „Smeceras sila” trasē Madonā norisināsies "SMScredit.lv BMX čempionāta" ceturtais posms, bet dienu vēlāk vairāk, kā 250 dalībnieki sacentīsies „Smeceres sila” kausa izcīņā un Open sacensībās. Ikvienam madonietim un pilsētas viesim būs iespēja klātienē vērot aizraujošas cīņas, kurās piedalīsies arī nesen kā pasaules čempionātā startējušie Latvijas sportisti.

Madonā BMX sacensības norisinās salīdzinoši nesen. Arī vietējais BMX klubs ir viens no jaunākajiem Latvijā. Tas gan nav bijis šķērslis, lai jaunie sportisti gūtu labus rezultātus Latvijas mēroga sacensībās, bet "Smeceres sila" trasē norisinātos kvalitatīvas BMX sacensības.

Sestdien, 3. augustā, Madona uzņems "SMScredit.lv BMX čempionāta" ceturto posmu. Plānots, ka sacensībās piedalīsies vairāk, kā 250 lieli un mazi sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām apkārtējām valstīm.
Sacensību sākums paredzēts pulksten 14.00, bet fināli visās vecuma grupās sāksies ap pulksten 16.00.

Neapšaubāmi visaizraujošākā cīņa gaidāma Pro Open grupā, kur sacentīsies labākie vīru elites un junioru grupu braucēji. Uz starta Madonā plānojuši iziet arī Rihards Veide un Toms Mankus un Kristens Krīgers, kas nesen atgriezušies no pasaules čempionāta Jaunzēlandē. Bez viņiem, favorītu pulkā jāpieskaita arī valmierietis Kristers Lejiņš, ventspilnieks Kristaps Vekša un citi. Aizraujošas un neprognozējamas cīņas gaidāmas arī citās vecuma un meistarības grupās. Krūzeru grupā būs iespējams redzēt arī pasaules čempionāta bronzas medaļnieku Gundaru Osi.

Tikmēr Svētdien pulksten 12.00 BMX riteņbraucēji sacentīsies "Smeceres sila" kausa izcīņā un OPEN sacensībās. Šajās sacensībās būs nedaudz atšķirīgas konkurences grupas, tomēr tas nemazinās aizraujošas cīņas, kas interesantas būs ne tikai pašiem braucējiem, bet arī līdzjutējiem.

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs