Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

"Saxo Bank" noraida baumas par E.Šleka pāreju

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Saxo Bank" noraida baumas par E.Šleka pāreju
Endijs Šleks
Foto: AFP

Riteņbraukšanas komanda ''Saxo Bank'' noraidījusi laikrakstā ''L'Equipe'' izskanējušās baumas par to, ka vienības zvaigzne Endijs Šleks pārrunā sadarbības iespējas ar Lensa Ārmstronga jauno komandu, ko atbalstīs Teksasas uzņēmums ''RadioShack''.

Lai gan Francijas laikraksts '' L'Equipe'' nesen vēstīja par Endija Šleka pārrunām ar Lensa Ārmstronga jauno komandu, ''Saxo Bank'' pārstāvis Braians Naigārds izskanējušās baumas nosaucis par muļķībām. Ietekmīgajā laikrakstā izskanējusī informācija liecina, ka Endijs vēlējies, lai kopā ar viņu uz ''RadioShack'' sponsorēto komandu pāriet arī viņa vecākais brālis Franks, tomēr iepriekš minētais Naigārds atzina, ka abiem riteņbraucējiem ar ''Saxo Bank'' ir spēkā līgumi līdz 2010. gadam.

''Viņam ar ''Saxo Bank'' ir līgums līdz 2010. gadam, un viņš nekur nedosies. Protams, mēs ceram, ka Endijam būs vēlme palikt mūsu komandā arī turpmāk,'' teica Naigārds.

Atgādinām, ka 2009. gada ''Tour de France'' kopvērtējumā Endijs Šleks ieņēma augsto otro vietu, piedevām vēl izcīnot labākā jaunā braucēja titulu. Viņa vecākais brālis Franks tūri noslēdza piektajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
cyclingnews.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-29 16:20, pirms 15 gadiem
Ja viņš nāktu,tad pluss priekš viņa būtu naudas izteiksmē, kā minimums 2reiz lielāka alga un solijumi,ka pēc gada viņš kļūtu par komandas līderi.. Bet nu domājams baumu līmenī!