Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Markss

Šovakar Zwift platformā notiks Latvijas kausa posms e - riteņbraukšanā

Otrdienas vakarā pulksten 19:00 digitālajā ''Zwift'' platformā notiks ''Latvian Spring Zwift Classic'' sacensību 1. posms e – riteņbraukšanā. Braukt gribētājiem vēl ir iespēja ērti reģistrēt dalību sacensībām. No pulksten 18:30 būs pieejama arī video tiešraide.

Latvijā arvien populārāki kļūst riteņbraukšanas treniņi un sacensības ''Zwift'' platformā, kas ir advancētākā un reālajai riteņbraukšanai pietuvinātākā digitālā platforma. Pateicoties veiksmīgajai velo veikala ''ZZK'' un Latvijas Riteņbraukšanas federācijas sadarbībai, ir iegūta unikāla iespēja Latvijā rīkot oficiālas “Zwift” sacensības. To skaitā arī oficiālu un ''Zwift'' atzītu Latvijas čempionātu. Turpmāko mērķu vidū ietilpst arī sekmīga Latvijas pārstāvja dalība pasaules čempionātā ''Zwift'' platformā 2021. gadā.

Ar mērķi popularizēt sacensības ''Zwift'' platformā, kā arī noteikt labākos braucējus, ''ZZK'', Latvijas Riteņbraukšanas federācija un jaunizveidotā “LV2Max” e-sporta riteņbraukšanas komanda, aicina ikvienu piedalīties ''Latvian Spring Zwift Classic'' sacensību seriāla pirmajā posmā. Sacensības norisināsies otrdienas vakarā pulksten 19:00. Pieteikšanās tām iespējama: https://www.zwift.com/events/view/1...

Tās ir oficiāli reģistrētas sacensības, kuras norisināsies katru otrdienu plkst. 19:00. un tiek iedalītas 5 grupās. A grupa - 4-5 W/kg, B grupa - 3.20-3.99 W/kg, C grupa - 2.50-3.19 W/kg, D grupa - 1-2.49 W/kg un E grupa, kas paredzēta sieviešu ieskaitei.

Sacensībām būs iespējams sekot līdzi arī aizraujošā tiešraidē. No pulksten 18:30 gaidāma studija ar Ēvaldu Pavlovu un Tomu Kazāku. Tiešraide pieejama šeit: https://www.youtube.com/channel/UCo...

Šobrīd, kamēr vēl nav skaidrības par klasiskās sezonas sākumu, ir paredzēti 4 posmi.


Latvijas jaunie riteņbraucēji aizņēmuši visu goda pjedestālu.  Foto: LRF.

Latvijas šosejas riteņbraucēji dominē Baltijas kausā Otepē

Nedēļas nogalē Otepē aizvadīti Baltijas kausa šosejas riteņbraukšanā divi posmi, kuros ļoti sekmīgi sevi apliecināja Latvijas riteņbraucēji. Jauniešu M16 grupās uzvaras guva – Helvijs Kancers un Georgs Tjumins, bet U14 grupā triumfi jaunajiem Kuldīgas sportistiem. Open sporta braucienā pirmajā sacensību dienā pirmo vietu ieguva Alekss Krasts.
Olivers Jēkabs Skrapcis. Foto: LRF/K.Garda.

Riteņbraucējam Skrapcim sekmīgs starts Nīderlandē

Latvijas junioru izlases riteņbraucējs Jēkabs Olivers Skrapcis sekmīgi nostartējis un finišējis 11. vietā Nīderlandē notiekošajā “Fokker Slag om Woensdrecht” velobraucienā.
Alekss Krasts (otrajā pozīcijā) finišā pārspēja Kristeru Ansonu.

Foto: Ģirts Kehris
2

Izcilos laika apstākļos sākusies jaunā LVM MTB un Gravel Veloseriāla sezona

Svētdien ar Latvijas riteņbraukšanas klasiku Cēsis – Valmiera startējusi jaunā Latvijas valsts mežu (LVM) MTB un Gravel Veloseriāla sezona. Lieliski sagatavotā trasē “Toyota Gravel” braucienā uzvaras laurus plūca Alekss Krasts un Renāte Rodionova. “Lielbāta” MTB distancē tikmēr nepārspēti palika – Ģirts Cirvelis un Kate Skujiņa.