Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Baltijas Top līgā vicečempionu svarīgā duelī “Baltic XL/Livonia” uzņems “Baltrex”

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Baltijas Top līgā vicečempionu svarīgā duelī “Baltic XL/Livonia” uzņems “Baltrex”
RK "Baltic XL/Livonia" ir apņēmības pilni uzvarēt. Foto: RK "Livonia".

Šīs sezonas vadošais Latvijas regbija klubs “Baltic XL/Livonia” sestdien Baltijas Top līgas spēlē savās mājās Upesciemā ļoti svarīgā spēlē par iekļūšanu pusfinālā jeb labāko četriniekā uzņems titulēto Šauļu komandu “Baltrex. Tādējādi rīt Jura Silova ļoti labi sagatavotajā Upesciema stadionā norisināsies ļoti aizraujoša pēdējo divu gadu Baltijas Top līgas vicečempionu spēle, kura sāksies plkst.12.00.

Pagājušajā gadā RK “Livonia”, kas tobrīd spēlēja ar nosaukumu “AlphaLane/Livonia”, pamatturnīra spēle pret Šauļu “Baltrex” Baltijas Top līgā bija ļoti sekmīga, jo livonieši ļoti saspringtā spēlē uzvarēja ar 21:17, pirmo reizi vēsturē pārspējot šo titulēto Lietuvas komandu. Tiesa sezonas izskaņā pusfinālā “Livonia” zaudēja Šauļu klubam ar 14:26.

Rītdienas spēle “Baltic XL/Livonia” Baltijas Top līgā šogad būs piektā jeb priekšpēdējā. Iepriekšējās četrās spēlēs regbija laukumā tika izcīnītas divas uzvaras un piedzīvoti tikpat zaudējumi, turklāt pēdējā spēlē tikai ar viena punkta starpību pēdējo divu gadu čempioniem “Vairas”.

Taču, kā jau informējām iepriekš, tad strīdīgā situācijā un novēloti livonieši pēc uzvarētās spēles pret “Šiauļiai” tika pamatīgi sodīti – tika ieskaitīts tehniskais zaudējums, atņemts vēl viens papildu punkts, kā arī piemērots naudas sods. Līdz ar to “Baltic XL/Livonia” šobrīd ir pieci punkti mazāk nekā vajadzētu būt un vicelīdera vietā ar ieņem pagaidām priekšpēdējo sesto vietu ar sešiem punktiem.

Tādējādi “Baltic XL/Livonia”, lai cerētu uz pusfinālu jeb labāko četrinieku, rītdien būs jāatkārto pagājušā gada sasniegums un obligāti jāuzvar pašreizējie vicelīderi “Baltrex” , kas ar 13 punktiem trijās spēlēs par diviem punktiem atpaliek no 4 spēles aizvadījušajiem “Šiauļiai”, kuriem 5 punkti ir uzdāvināti. “Baltrex” šajā sezonā līdzšinējās trijās spēlēs nav īsti parādījuši vājās puses, izcīnot divas uzvaras un nospēlējuši neizšķirti ar “Vairas”.

“Mūs gaida ļoti smaga spēle. “Baltrex” ir ļoti ātra komanda, bet mēs mēģināsim viņus apturēt un izcīnīt uzvaru, kas mums ir tik ļoti svarīga,” norāda “Baltic XL/Livonia” galvenais treneris Nīls Džonsons, piebilstot, ka pagājušā gadā livonieši uzvarēja “Baltrex”, pierādot, ka titulēto Šauļu klubu ir iespējams pārspēt.

Regbija draugi un interesenti ir laipni gaidīti sestdien Upesciema stadionā, lai atbalstītu livoniešus, vērotu ļoti līdzīgu un spraigu spēli, kā arī laba līmeņa regbiju.

     [+] [-]

, 2024-08-30 20:05, pirms 4 nedēļām
Kur būs translācija?