Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Balodis un Sirsniņa-Kukaine nosaukti par gada labākajiem Latvijas regbistiem

Ints Megnis
Ints Megnis

Balodis un Sirsniņa-Kukaine nosaukti par gada labākajiem Latvijas regbistiem
Emīls Balodis ar Latvijas čempionu dēli. Foto: Zigismunds Zālmanis (LRF)

Par 2018. gada Latvijas labākajiem regbija spēlētājiem trešdien svinīgā pasākumā tika pasludināti Emīls Balodis un Zane Sirsniņa-Kukaine.

Balodis šogad aizveda regbija kluba "Miesnieki" komandas līdz triumfam Latvijas čempionātā gan klasiskajā regbijā, gan arī regbijā-7. Tāpat viņš palīdzēja Latvijas regbija-7 izlasei vienā no Eiropas čempionāta sabraukumiem un spēlēja klasiskā regbija izlasē, kas nesen ar divām uzvarām iesāka jauno ciklu.

Tikmēr Sirsniņa-Kukaine bija Latvijas izlases kapteine gan regbijā-7, gan arī pludmales regbijā, kur tika izcīnīta trešā vieta Eiropas čempionātā. Latvijas meistarsacīkstēs gan viņas pārstāvētā "Selena" komanda neuzvarēja, nepārspētām esot LSPA/"Livonia" sportistēm.

Latvijas čempionātā regbijā-7 par sezonas labākajiem spēlētājiem tika nosaukti Elmārs Šefanovskis (''Stats serviss"/"Miesnieki'') un Līga Svetlova (LSPA/"Livonia"), bet pludmales regbija čempionātā par labākajiem kļuva lietuvietis Egidijs Šemeta un Sandra Lihovida.

     [+] [-]

, 2018-12-06 12:48, pirms 5 gadiem
Ir kaut kāds pasaules regbija rangs tā kā hoķī vai futbolā?

     [+] [-]

, 2018-12-06 15:05, pirms 5 gadiem
leokleins rakstīja: Ir kaut kāds pasaules regbija rangs tā kā hoķī vai futbolā?
Jā, lūdzu:

Fidži, ASV sasniedz jaunus rekordus Pasaules rangā