Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Miesnieki" Baldonē Baltijas Top līgā piedzīvo zaudējumu spēcīgajiem Šauļi regbistiem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Miesnieki" Baldonē Baltijas Top līgā piedzīvo zaudējumu spēcīgajiem Šauļi regbistiem
Foto no facebook.com.

Šodien Baltijas Top līgas otrās kārtas spēlē svelmainajā laikā Ķekavas regbija klubs “Miesnieki” Baldones stadionā piekāpās vienai no spēcīgākajām Lietuvas komandām “Baltrex/Šiauliai”

Baldonē pirmā puslaika pirmajā daļā šāgada Latvijas čempioni “Miesnieki” uz trim viesu piezemējumiem spēja atbildēt tikai ar Artūra Alaiņa precīzo soda sitienu (3:19). Puslaika izskaņā Alainis starpību samazināja vēl par trim punktiem, tad lietuvieši veica ceturto piezemējumu, bet pašās beigās bumbu pretinieku ieskaites laukumā ienesa baldonietis Elmārs Šefanovskis. Līdz ar to pārtraukumā ejot, rezultāts bija 11:24.

Otrajā puslaikā laukuma saimnieki pirmos punktus ar Emīla Baloža piezemējumu un Alaiņa realizāciju guva, tikai sākoties pēdējām desmit minūtēm, bet “Baltrex” līdz tam savu pārsvaru bija palielinājuši jau līdz 11:48. Beigu rezultāts 18:53. Tādējādi “Miesniekiem” otrais zaudējums turnīrā. Jāpiezīmē gan, ka pirmajā kārtā “Baltrex/Šiauliai” regbisti pret citu Lietuvas komandu bija guvuši 88 punktus.

Izmantotie resursi:
Rīgas apriņķa portāls