Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Eži" izstājas, Valmieras regbija klubs "Fēnikss" iekļūst pusfinālā bez cīņas

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Eži" izstājas, Valmieras regbija klubs "Fēnikss" iekļūst pusfinālā bez cīņas
Foto: RK "Fēnikss".

Diemžēl 3. augustā paredzētā ceturtdaļfināla spēle Latvijas regbija čempionātā vīriešiem starp Valmieras "Fēniksu" un RK “Eži” ir atcelta, jo eži izstājās no sacensībām. Tādējādi "Fēnikss" regbisti bez cīņas ir tikuši pusfinālā.

Iepriekš informējām, ka šo sestdien Brenguļu sporta centrā “Kaimiņi” bija paredzēts, ka Valmieras regbija klubs "Fēnikss" uzņems regbija klubu “Eži”, ar kuriem vajadzēja mēroties spēkiem ceturtdaļfināla spēlē par iekļūšanu pusfinālā Latvijas čempionātā regbijā15 vīriešiem. Diemžēl "Eži", kas regulārajā sezonā uzvarēja "Fēniksu" ļoti līdzīgā spēlē ar 19:15, spēlētāju traumu dēļ nevarēja nokomplektēt sastāvu un no sacensībām izstājās.

Līdz ar to Regbija klubs “Fēnikss” turpina cīņu par Latvijas čempionāta medaļām. Pusfināla spēle "Fēniksam" paredzēta 17. augustā Rīgas Tehniskās koledžas laukumā pret pāsreizējie čempioniem - regbija klubu “Miesnieki”. Pirms tam gan "Fēnikss" vēl savā laukumā Brenguļos 10. augustā uzņems Lietuvas klubu “Perkūnas” no Pluņģes. Ar šo spēli Valmieras klubs iesāks dalību Baltijas čempionātā.

Informāciju sagatavoja
RK "Fēnikss"

     [+] [-]

, 2024-08-02 16:10, pirms 2 mēnešiem
Ir labi.

     [+] [-]

, 2024-08-02 22:43, pirms 2 mēnešiem
Ak, nē!