Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Video: LČ regbijā 7. LLU Telms - Ķekava Miesnieki. Pilna spēle

1.7.2012 LČ regbijā 7. LLU Telms - Ķekava Miesnieki. Pilna spēle

RK "Livonia" komanda Šauļu turnīrā. Foto: RK "Livonia".

"Livonia" uzvar Latvijas komandu derbijā un Šauļos regbijā-7 izcīna 5. vietu

RK “Livonia” pārliecinoši pārspēja RK “Miesnieki” spēlē par piekto vietu un kā piektā labākā komanda noslēdza ikgadējo un spēcīgo starptautisko regbija-7 turnīru Lietuvas pilsētā Šauļos.
RK "Livonia" komanda.

Latvijas čempionāta 2. posmā jauniešiem sekmīgākie "Livonia" un "Mītava" regbisti

Svētdien, 12. maijā, Baldones stadionā notikušajā "Mapri būve" Latvijas jaunatnes čempionāta otrajā posmā regbijā jaunākajās jauniešu grupās sekmīgāk nospēlēja RK “Livonia” un RK “Mītava” komandas, kas abas izcīnīja pa vienai pirmajai un vienai otrajai vietai, savukārt Eleja visās trijās vecuma grupās iekļuva trijniekā, iegūstot trīs trešās vietas.
Pirmā posma uzvarētāji “BalticXL/Livonia”. E.Ščavinskas (pirmais no labās), E.Beltramino (otrais no kreisās pirmajā rindā). Foto: Ģ.Kehris

"Livonia" treneris Ščavinskas: "Bijām gatavi pārspēt čempionus un uzvarēt LČ 1. posmā regbijā-7"

Pēc uzvaras Latvijas čempionāta pirmajā posmā regbijā-7, kas 1. maijā norisinājās Baldonē, “BalticXL/Livonia” treneris Edmundas Ščavinskas norādīja, ka komanda bija ļoti labi sagatavojusies un mērķējusi uz uzvaru pirmajā posmā.