Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #138 Ārpus kadra: Tralmaks par Jāgra draudzību, attiecībām ar Latvijas izlasi

Latvijas izlase aizvadīs pārbaudes spēles pret Franciju, tāpēc "Ārpus kadra ar skaidru skatu" epizode veltīta hokejam. Ciemos Eduards Tralmaks. Savainojuma dēļ nesagaidījis interesi no Ziemeļamerikas, 26 gadus vecais uzbrucējs izlēma skatīties Eiropas virzienā. Iezvanījās telefons, un otrā pusē bija Jaromīrs Jāgrs. Tralmaks ar deviņiem vārtiem atrodams starp Čehijas labākajiem snaiperiem, Latvijas izlasē ieradies ar piecām rezultatīvām spēlēm pēc kārtas.

"Ārpus kadra ar skaidru skatu" trešdien pulksten 21:30 kanālā TV4. Epizode klausāma arī populārākajās audio straumēšanas platformās.

Raidījumu "Ārpus kadra ar skaidru skatu" atbalsta pasaules optikas tehnoloģiju līderis "Zeiss Vision Center Latvija" un Aizdevums.lv.

, 2023-11-08 18:29, pirms pusgada
Laba intervija. Tralmaks normāls puika, novēlu parādīt sevi izlasē.
, 2023-11-08 21:02, pirms pusgada
Viņa vecuma u-18 izlase bijusi laba praktiski visi kaut ,kur spēlē.Un vairāki izlasē ,vai tuvu tai Dzierkals Balcers Čukste Zīle Rubīns Puide abi Jansoni Parhomenko nespēlē laikam Priede un nezinu vai Zohovs arī vārtsargi labi Mitens un Grigals.Un u-20 izlasē ticis kopā ar Smirnovu un Krastenbergu nerunājot par tiem ,kuri pašlaik veiksmīgi spēlē vietējā čempī.
, 2023-11-08 21:40, pirms pusgada
coffijs rakstīja: Viņa vecuma u-18 izlase bijusi laba praktiski visi kaut ,kur spēlē.Un vairāki izlasē ,vai tuvu tai Dzierkals Balcers Čukste Zīle Rubīns Puide abi Jansoni Parhomenko nespēlē laikam Priede un nezinu vai Zohovs arī vārtsargi labi Mitens un Grigals.Un u-20 izlasē ticis kopā ar Smirnovu un Krastenbergu nerunājot par tiem ,kuri pašlaik veiksmīgi spēlē vietējā čempī.
Eduards Hugo Jansons spēlē vēl SLovākijas 2.līgā. Žohovs arī spēlē.
Priede, Misjus, Zeilis, Kļava, Romanovskis un G.Jansons nespēlē vairs. Pēdējam vismaz laba izglītība NCAA iegūta.
, 2023-11-08 21:55, pirms pusgada
Pastnieks5 rakstīja: Eduards Hugo Jansons spēlē vēl SLovākijas 2.līgā. Žohovs arī spēlē.
Priede, Misjus, Zeilis, Kļava, Romanovskis un G.Jansons nespēlē vairs. Pēdējam vismaz laba izglītība NCAA iegūta.
Nebūtu pārsteigts ja Misjus uz sezonas beigām parādīsies kādā no OHL klubiem.
Foto: LBS , LFF , AFP/Scanpix, F64
4

Ārpus kadra: nopietni nenopietnās balvas, godi un negodi

Podkāstā "Ārpus kadra" kopā ar Sportacentrs.com pārstāvjiem Ulvi Broži un Rolandu Eliņu gada nogalē studijā bija arī portāla galvenais redaktors Jānis Celmiņš, un kopīgiem spēkiem izdevās turpināt tradīciju un noskaidrot 11 nomināciju galvenos kandidātus, apkopojot aizvadītajā gadā notikušo un pieredzēto.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
22

Pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" Indrašis atkal skatās ārzemju virzienā

Rīgas "Dinamo" sastāvā atgriežoties uz vienu sezonu, kas komandai bija ļoti neveiksmīga, latviešu uzbrucējs Miks Indrašis atkal skatās ārzemju klubu virzienā. Portāla Sportacentrs.com podkāsta "Ārpus kadra" jaunākajā epizodē viņš norādīja, ka prioritāte ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības, taču būtu gatavs palikt arī Rīgā, ja jūtami palielinātu viņa atalgojumu.