Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Šveiciešiem variantu nav, jāgatavojas spēlēt pret ASV duetu"

Pļaviņš: "Šveiciešiem variantu nav, jāgatavojas spēlēt pret ASV duetu"
Mārtiņš Pļaviņš

Jau ziņojām, ka Mārtņa un Jāņa pretinieki nākamajā FIVB "Grand Slam" turnīra mačā Stavangerā būs pāra Tods Rodžers / Fils Dalhauzers (ASV) un Patrika Hoišera / Sašas Heiejera (Šveice) uzvarētāji. "Labprātāk spēlētu pret šveiciešiem, bet būs amerikāņi," prognozē Mārtiņš Pļaviņš.

Pateicoties pirmajai vietai apakšgrupā, Mārtiņš un Jānis jau nodrošinājuši vietu labāko 16 komandu skaitā, kas "Grand Slam" turnīrā ir ļoti labs sasniegums. Rīt mūsu duets turpinās cīņu par augstākām vietām. Šodien noskaidrojies, ka mūsējo pretinieki nākamajā mačā būs pāra Tods Rodžers / Fils Dalhauzers (ASV) un Patrika Hoišera / Sašas Heiejera (Šveice) uzvarētāji.

Mārtiņš Pļaviņš paredz, ka mūsu duetam nāksies spēlēt pret ASV pāri. "Šodien Saša ar Ruslanu šveiciešiem neatstāja nekādus variantus un tas izsāka daudz. Domāju pret ASV duetu šveiciešiem variantu nav. Ar šveiciešiem mums noteikti būtu vieglāk. Amerikāņi šodien zaudēja tikai tāpēc, ka krievi agresīvi servēja. Mums to izdarīt ir krietni grūtāk."

"Sašam un Ruslanam izlozē ir paveicies. ASV bija tikai trešie grupā, bet mēs pierādījām, ka brazīlieši ir uzvarami. Protams, arī mēs sevi nežēlosim un cīnīsimies līdz pēdējam," piebilst Pļaviņš. Samoilovam / Sorokinam pretiniekos būs brazīlieši Insfrans Bendžamins un Oskars Šmits Bruno vai amerikāņi Mets Fuerbringers un Niks Lukena.


Aleksandra Samoilova un Mārtiņa Pļaviņa duelis pie tīkla
Foto: FIVB
17

Latviešu duelī Samoilovs/Šmēdiņš sagrauj Pļaviņu/Regžu

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā savā starpā tikās abi vadošie Latvijas pludmales volejbola dueti. Intriga izpalika, Aleksandram Samoiovam un Jānim Šmēdiņam sagraujot Mārtiņu Pļaviņu un Haraldu Regžu ar rezultātu 2-0 (21:9, 21:15).
Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža
Foto: FIVB
17

Pļaviņš un Regža pārspēj kanādiešus, pulksten 1:00 latviešu duelis

Longbīčas "Grand Slam" turnīra astotdaļfinālā būs vērojams Latvijas pludmales volejbolistu duelis. Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2-0 (24:22, 21:16) pārspēja kanādiešus Kameronu Vīlanu un Maiklu Plantingu, bet astodaļfinālā cīnīsies pret Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.
Haralds Regža
Foto: FIVB
5

Pļaviņš un Regža zaudē arī krieviem un izstājas no Klāgenfurtes

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Haraldes Regža ar zaudējumu noslēguši Klāgenfurtes "Major" sērijas pamatturnīru. Latvieši ar rezultātu 0-2 (15:21, 11:21) piekāpās kanādiešiem Čeimam Šalkam un Benam Saktonam. Pēc tam sekoja arī zaudējums izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā - trīs setos pret krieviem Konstantīnu Semjonovu un Vjačeslavu Krasiļņikovu.