Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Kravčenoku un Graudiņu uzvarējusī krieviete: "Bija skumji sarūgtināt Latvijas prezidentu"

Ints Megnis
Ints Megnis

Kravčenoku un Graudiņu uzvarējusī krieviete: "Bija skumji sarūgtināt Latvijas prezidentu"
Nadežda Makroguzova un Svetlana Holomina pēc triumfa Eiropas U22 čempionātā
Organizatoru foto

Nedēļas nogalē Jūrmalā Eiropas U22 čempionātā pludmales volejbolā triumfējušās krievu sportistes Nadežda Makroguzova un Svetlana Holomina ar smaidu atzīst, ka finālā bijis skumji sarūgtināt Latvijas prezidentu Raimondu Vējoni, kurš klātienē skatījās izšķirošos mačus.

Vīru turnīrā par Eiropas čempioniem kļuva Mihails Samoilovs un Kristaps Šmits, bet dāmu sacensībās finālā 2016. gada čempiones Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka divos setos piekāpās pērnā gada zelta medaļniecēm Makroguzovai un Holominai.

"Uz šīm sacensībām devāmies ar konkrētu mērķi - pirmā vieta. Šīs mums bija pēdējās jaunatnes sacensības un vēlējāmies pielikt skaistu punktu. Iepriekšējos jaunatnes turnīros bija sanācis, ka mūsu ceļi ar Graudiņu un Kravčenoku kortā nekrustojās - pērn par čempionēm kļuvām mēs, bet aizpērn viņas. Tas bija visgaidītākais mačs turnīrā - labāku pretinieku finālam nebija iespējams atrast," izteikusies Makroguzova.

"Jūrmalā skatītāju bija ļoti daudz un stāvēja milzīga rinda, lai tiktu tribīnēs," stāsta krieviete. "Fināla spēlēs klāt bija arī Latvijas prezidents. Mēs ar Svetu pat domājām, ka būs skumji apbēdināt prezidentu. Viņš mums pasniedza medaļas un novēlēja veiksmi turpmākajā karjerā."

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/volleyba...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja