Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš atkal nepārvar PK posma pirmo "play-off" kārtu

Ints Megnis
Ints Megnis

Samoilovs un Šmēdiņš atkal nepārvar PK posma pirmo "play-off" kārtu
Aleksandrs Samoilovs. Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš piektdien kaunpilni "atdeva" pirmo setu un vēlāk nepārvarēja Pasaules kausa četru zvaigžņu posma Čehijā izslēgšanas turnīra pirmo kārtu, ar dalītu 17. vietu samierinoties otrajā turnīrā pēc kārtas.

Aizvadītajā mačā Samoilovs un Šmēdiņš ar 1-2 (10:21, 21:14, 7:15) kapitulēja kanādiešiem Semam Pedlovam un Semam Šehteram.

Maču pret kanādiešiem Latvijas sportisti sāka ļoti neveiksmīgi. Vispirms nokļuva iedzinējos ar 0:4, bet pēc tam jau rezultāts kļuva apkaunojošs un seta otrajā pusē deficīts arī pārsniedza desmit punktus, noslēgumā Samoilovam un Šmēdiņam zaudējot ar 10:21. Otrais sets sākās līdzīgi, bet tad vairāku punktu izrāvienu veica mūsu pludmales volejbolisti, panākot 10:7, turpinājumā pārsvaru vairs neizlaižot.

Izšķirošajā setā Samoilovs un Šmēdiņš guva pirmo punktu, bet pēcāk nespēja veiksmīgi noslēgt uzbrukumu un drīz vien jau zaudēja ar 1:5. Kaut Latvijas sportisti vēl pietuvojās līdz 7:9, vēlāk izrādījās, ka vairs punktus Samoilovs un Šmēdiņš šajā mačā vairs neguva, noslēdzot turnīru.

Līdz ar to trijos no pieciem šī gada Pasaules kausa turnīriem Samoilovs un Šmēdiņš nav tikuši augstāk par dalītu 17. vietu, ko ieņēma arī Ostravā. Martā Dohā viņi neizkļuva no apakšgrupas, bet pirms divām nedēļām Brazīlijā zaudēja izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Vēl šosezon viņiem bijusi devītā vieta Nīderlandē un augstā, piektā, pozīcija Ķīnā.

No Latvijas pludmales volejbolistiem dalību turnīrā turpina vienīgi Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kuriem sestdien gaidāma astotdaļfināla cīņa.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-31 20:43, pirms 5 gadiem
Kaa Shmedinam nav veel apnicis ar taadu cirvi speeleet!? Tur tak ir viss, puika vnk vairs fiziski nevelk, vinjam Tokio toch nav ko dariit,kas tas par karaljlauvu? driizaak peec miizelj lauvas izskataas..... vareetu tikai uz Disney Landu kvalificeeties mazus beernus bishki pabiedeet

  +5 [+] [-]

, 2019-05-31 20:47, pirms 5 gadiem
klasik_vlasik_112736619460170 rakstīja: Kaa Shmedinam nav veel apnicis ar taadu cirvi speeleet!? Tur tak ir viss, puika vnk vairs fiziski nevelk, vinjam Tokio toch nav ko dariit,kas tas par karaljlauvu? driizaak peec miizelj lauvas izskataas..... vareetu tikai uz Disney Landu kvalificeeties mazus beernus bishki pabiedeet
Nu labāk par tevi, kretīn, neviens nespēj bērnus biedēt.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-31 22:02, pirms 5 gadiem
samailovs jau jasuta penncija smedin mekle partneri

     [+] [-]

, 2019-06-01 18:25, pirms 5 gadiem
Pensiju Lauvam!!!