Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Šmēdiņam un Auziņam zaudējums "Futures" astotdaļfinālā

Šmēdiņam un Auziņam zaudējums "Futures" astotdaļfinālā
Jānis Šmēdiņš. Foto: volleyballworld.com

LETA. Latvijas duets Jānis Šmēdiņš/Gustavs Auziņš sestdien Spānijā cieta zaudējumu pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Maļorkas "Futures" turnīra astotdaļfinālā.

Ar trešo numuru izsētie Auziņš un Šmēdiņš ar 1-2 (19:21, 21:15, 8:15) piekāpās turkiem Hasanam Mermeram un Safam Urlu (8.). Turnīrā latvieši nopelnīja 200 pasaules ranga punktus.

Pirms tam C grupas spēlēs latvieši ar 2-0 (27:25, 21:15) uzvarēja ar 14. numuru izlikto mājinieku pāri Daniels Moreno/Roberto Sanfelikss un ar 0-2 (20:22, 21:23) zaudēja kvalifikāciju pārvarējušajam Francijas duetam Kerans Divāls/Žoadels Ženevjē-Gardoks (11.)

Ar pirmo numuru sacensībās izliktie Aleksandrs un Mihails Samoilovi kā grupas uzvarētāji jau iekļuvuši ceturtdaļfinālā, kur spēli aizvadīs sestdien.

Kvalifikāciju trešdien nespēja pārvarēt Bruno Bulgačs/Sandris Bērziņš (12.), kuri piekāpās Ženevjē-Gardokam un Divālam.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.


, 2023-10-28 16:30, pirms 7 mēnešiem
Nu kā tā? Future jau astotdaļfinālā zaudēt, Auziņš nemaz nav tik slikts, Kreilis nepavilka?? Laikam vispār po... kāds redzēja spēli?
, 2023-10-28 16:34, pirms 7 mēnešiem
Vispār jau Maļorka rullē!
Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
6

Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe uzvar pirmajā Latvijas atlases turnīrā startam Nāciju kausā

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Ventspilī uzvarēja pirmajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.