Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Solovejs/Finsters un Šmēdiņš/Regža Marokā apstājas ceturtdaļfinālā

Ints Megnis
Ints Megnis

Solovejs/Finsters un Šmēdiņš/Regža Marokā apstājas ceturtdaļfinālā
Rihards Finsters un Aleksandrs Solovejs Marokā
Foto: FIVB

Latvijas vīru dueti sestdien Marokā veiksmīgi turpināja Pasaules kausa divu zvaigžņu posmu pludmales volejbolā, gan Aleksandram Solovejam un Rihardam Finsteram, gan Tomam Šmēdiņam un Haraldam Regžam iekļūstot ceturtdaļfinālā. Tomēr pusfinālā iekļūt neizdevās ne vieniem, ne otriem.

Aleksandrs Solovejs un Rihards Finsters savā izslēgšanas turnīra pirmās kārtas mačā ar 2-1 (19:21, 21:16, 16:14) pieveica brazīliešus Oskaru un Lusianu, kamēr Toms Šmēdiņš un Haralds Regža ar 2-1 (21:19, 18:21, 15:11) ne mazāk smagā mačā bija labāki pār čehiem Janu Dumeku un Vāclavu Berčīku.

Solovejs un Finsters, kuri turnīrā bija izlikti ar ceturto numuru, ceturtdaļfinālā ar 18:21 un 16:21 atzina austriešu Aleksandra Hūbera un Kristofa Dreslera (#7) pārākumu. Savukārt Šmēdiņam un Regžam (#20) pretī stājās ar 11. numuru izliktie krievi Maksims Hudjakovs un Ruslans Bikanovs. Latvieši nespēja izrādīt pretestību nevienā no setiem - 14:21 un 16:21. Līdz ar to arī Šmēdiņam un Regžam turnīrs noslēdzās ar dalītu piekto vietu.

Pirms tam grupā Latvijas pāri bija bez zaudējumiem, katrs gūstot pa diviem panākumiem.

Dāmu turnīrā tikpat veiksmīgi spēlēja Martas Ozoliņas/Agneses Caicas pāris, bet Alises Leces/Ilzes Liepiņlauskas duets iekļuva pusfinālā.