Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Madridē sākas Eiropas U18 čempionāts pludmales volejbolā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Madridē sākas Eiropas U18 čempionāts pludmales volejbolā
Foto: LVF

Vakar vakarā Spānijas galvaspilsētā Madridē notika dalībnieku reģistrācijas Eiropas U18 čempionātam pludmales volejbolā. Tajā Latviju pārstāvēs Līva Ēbere un Marta Elizabete Gintere meiteņu konkurencē un Kārlis Jaundžeikars pārī ar Matīsu Šalkovski puišu konkurencē, abas komandas uz čempionātu pavadīs treneris Atvars Vilde.

Pēc dalībnieku reģistrācijas un tehniskās sanāksmes, kuras laikā tika organizēta izloze, Latvijas komandas iekļautas sekojošās grupās – zēni B grupā kopā ar Slovākijas, Nīderlandes un Slovēnijas komandām, savukārt meitenes F grupā kopā ar Spānijas, Polijas un Zviedrijas komandām. Grupu turnīrā komandas izspēlēs katra ar katru. Sacensības sāksies 24. augustā un pirmās divās dienās tiks spēlēts grupu turnīrs, kurā katra komanda aizvadīs trīs spēles. Šobrīd ir zināms, ka puišiem pirmās divas spēles būs jāaizvada ceturtdien un trešā piektdien, savukārt meitenēm, viena spēle ceturtdien un divas piektdien.

Pēc grupu turnīra rezultātiem tiks precizētas tālākās spēles izslēgšanas kārtā, kas norisināsies pēc 24 vienmīnusa sistēmas, kurā pusfināli un fināli tiks izspēlēti svētdien Eiropas U18 čempionātā, tāpat kā iepriekšējā nedēļā Eiropas U20 čempionātā, komandas, kas netiek līdz pusfināliem un zaudē, spēlē vēl vienu spēli par vietām.

Spēļu kalendārs grupu turnīram

DatumsLaiksSpēle
24.08.11.00Jaundžeikars/ Šalkovskis (LAT) – Janovec/ Vasicko (SVK)
14.20Ēbere/ Gintere (LAT) – Saxne/ Madestan (SWE)
tbcJaundžeikars/ Šalkovskis (LAT) – Juvan/ Šušterič (SLO)
25.08.tbcĒbere/ Gintere (LAT) – Altieri/ Huesca (ESP)
tbcJaundžeikars/ Šalkovskis (LAT) – van der Well/ Sonneville (NED)
tbcĒbere/ Gintere (LAT) – Labuz/ Radelczuk (POL)

Plašāka informācija - ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Ruta Millere-Celmiņa
Latvijas Volejbola federācija