Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sorokins/T.Šmēdiņš grupā trešie

Jānis Pārums

Sorokins/T.Šmēdiņš grupā trešie
Ruslans Sorokins
Foto: fivb.org

Romas FIVB "Grand Slam" pludmales volejbola turnīrā šodien apakšgrupas pēdējā spēlē ar 24.numuru izsētie Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš piedzīvoja otro zaudējumu un grupā ieņēma trešo vietu, turpinot cīņu par medaļām.

Vakar Sorokins/Šmēdiņš lieliski iesāka turnīru, triju setu cīņā pieveicot ar 8.numuru izliktos itāļus Tomatisu un Ingrosso (18:21, 25:23, 15:9). Tam sekoja divu setu zaudējums pret brazīliešiem Rikardo un Filjo (19:21, 13:21).

Šīs dienas spēlē Sorokinam un Šmēdiņam pretī stājās krievi Semjonovs un Koškarevs, kas izlikti ar 25.numuru.

Pagalam neveiksmīgi mūsējie aizvadīja pirmo setu, kurā nespēja izrādīt nopietnu pretestību krieviem un piekāpās ar 12:21. Otrajā setā cīņa jau bija sīvāka, tomēr atkal izpaudās krievu pārākums – 18:21. Tādejādi ar vienu uzvaru trīs spēlēs Latvijas duets ieņēma trešo vietu H apakšgrupā un turpinās cīņu izslēgšanas turnīrā.

Jau šodien mūsējie aizvadīs izslēgšanas turnīra pirmās kārtas spēli. Pretinieki tiks noskaidroti pēc visu apakšgrupu spēļu beigām.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-21 12:37, pirms 11 gadiem
Ka tik nesaumac pretii brachkas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja