Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Abi Latvijas sieviešu dueti Madrides "Futures" turnīrā ieņem dalītu 13. vietu

Agris Suveizda

Abi Latvijas sieviešu dueti Madrides "Futures" turnīrā ieņem dalītu 13. vietu
Marta Ozoliņa un Luīze Skrastiņa. Foto: Latvijas Volejbola federācija

LETA. Latvijas pludmales volejbola dueti Anija Ozoliņa/Beāte Liepājniece un Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa piektdien Madridē "Pro Beach Tour - Futures" turnīrā ieņēma dalītu 13. vietu.

Ar 16. numuru pamatturnīrā izsētais Latvijas pāris Ozoliņa/Liepājniece A grupas pirmajā mačā ar 0-2 (13:21, 8:21) zaudēja ar pirmo numuru turnīrā izsētajām spānietēm Liliānai Fernandesai-Šteinerei un Paulai Gutjerresai. Cīņā par trešo vietu un iekļūšanu izslēgšanas cīņās ar 0-2 (14:21, 8:21) tika atzīts Lietuvas dueta Ieva Dumbauskaite/Skalve Križanauskaite (9.) pārākums.

Jau ziņots, ka ceturtdien Latvijas duets, kaut arī kvalifikācijā bija izsēts vien ar 14.numuru, svinēja uzvaru divās spēlēs un iekļuva pamatturnīrā. Savukārt Ozoliņa/Skrastiņa, kuras turnīrā izsētas ar septīto numuru, pirmajā B grupas spēlē ar 0-2 (18:21, 16:21) piekāpās Lielbritānijas pārim Anaja Evensa/Deizija Mambija (10.). Arī otrajā grupas spēlē latvietes bija spiestas atzīt pretinieču pārākumu, ar 0-2 (19:25, 16:25) piekāpjoties spānietēm Sofijai Isuskisai un Anai Vergarai (15.).

Par sniegumu turnīrā Latvijas pāri nopelnīja pa 140 pasaules ranga punktiem. "Pro Beach Tour" augstākā ranga sacensības ir "Elite 16", otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Izmantotie resursi:
LETA