Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pasaules kausa posmā Barselonā uzvar brazīlietes

Pasaules kausa posmā Barselonā uzvar brazīlietes
Larisa un Žuliana pēc apbalvošanas ceremonijas
Foto: www.fivb.com

Svētdien Spānijā (Barselonā) ar Brazīlijas dueta Larisa / Žuliana triumfu noslēdzās kārtējais FIVB pasaules kausa posms pludmales volejbolā. Finālā Larisa un Žuliana ar 2:0 apspēlēja savas tautietes Talitu un Antonellī.

Pusfinālos Larisa / Žuliana un Talitu / Antonellī bez lielām problēmām apspēlēja ASV duetus, attiecīgi Rosu / Kesiju un Akeru / Terneri. Abās spēlēs uzvarētājas tika noteiktas divos setos.

Arī posma finālā un spēlē par trešo vietu tika spēlēti divi seti. Finālā Larisa / Žuliana mazāk kā stundas laikā ar 2:0 (21:17, 28:26) pieveica savas tautietes Talitu / Antonellī, bet cīņā par trešo vietu divu ASV duetu cīņā pārākas bija Rosa un Kesija – 2:0 (21:13, 21:19).

Šosezon atlicis aizvadīt vēl divus pasaules kausa posmus – oktobra beigās Ķīnā, bet novembra sākumā Taizemē.

Izmantotie resursi:
fivb.com


Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa. Foto: Dhavid Normando/FV Imagens/CBV
10

Graudiņa/Samoilova kvalificējušās Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova kvalificējušās olimpiskajām spēlēm, šodien apstiprina Latvijas Olimpiskā komiteja. Jaunākajā olimpiskās atlases rangā mūsu dāmas ieņem devīto vietu.
Kristians Fokerots. Foto: Artūrs Stiebriņš, CEV
30

Volejbolists Fokerots trīsreiz izlaidis dopinga kontroli, draud diskvalifikācija

19 gadus vecais pludmales volejbolists un zāles volejbolists Kristians Fokerots trīsreiz nav bijis pieejams dopinga kontrolieriem, vēstīts Latvijas Televīzijas raidījumā "Sporta studija".
Ešpiņu sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Omans/Helvigs un Nasa/Klota uzvar elites posmā Portugālē

Portugāles pilsētā Ešpiņu noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Svētdien uzvarēja zviedri Dāvids Omans/Jonatans Helvigs un amerikānietes Kristena Nasa/Teirina Klota.