Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Video: emocionālā gaisotnē Samoilovs/Šmēdiņš beidz spēlēšanu kopā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Video: emocionālā gaisotnē Samoilovs/Šmēdiņš beidz spēlēšanu kopā
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Xsport / King of the Court

Nīderlandes pilsētā Roterdamā aizvadītajā "King of the Court" turnīrā Latvijas pludmales volejbola tandēms Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš svētdien noslēdza kopīgo karjeru. Godināšanas pasākumā mūsu spēlētāji tika pasludināti par leģendām.

Kā jau ziņots, Samoilovs/Šmēdiņš svētdien aizvadīja karjeras pēdējo spēli.

Roterdamas šovā notika ilggadējā tandēma godināšanas pasākums. "Vēlamies teikt paldies par visu, ko esat devuši mūsu turnīriem un pludmales volejbolam kopumā," paziņoja "King of the Court" vadītājs Vilko Neilands. "Jūs esat leģendas, leģendas mūžīgi."

"Šis ir emocionāls brīdis. 11 gadi pludmales volejbolā ar Jāni, tas bija ilgs ceļš," atzina Aleksandrs Samoilovs. "Domāju, ka šajos gados mēs devām pludmales volejbolam jaunu sadaļu. Mums kopā bija lieliska karjera, pludmales volejbolā esam sasnieguši tik daudz. Saprotu, ka mūsu panākumu dēļ Latvijā tagad tūkstošiem bērnu spēlē pludmales volejbolu. Vairs neesam komanda, Sam/Šmē vairs nav, bet mūsu atstātais mantojums paliks. Paliksim pludmales volejbolā, jūs noteikti mūs redzēsiet. Vēlos pateikt visiem cilvēkiem paldies par skatīšanos, nākšanu uz sacensībām un jušanu līdzi. Mēs to ļoti novērtējam, paldies!"

Jānis vēl nezina, kurš būs viņa nākamais pārinieks, savukārt Aleksandrs turpmāk spēlēs kopā ar brāli Mihailu.

Video: Xsport / King of the Court

  +1 [+] [-]

, 2023-09-11 14:20, pirms 8 mēnešiem
Paldies par spēlēm,vēl atceros kā atsāku volim sekot viņu dēļ,kad sāka tūrē spēlēt kopā.

     [+] [-]

, 2023-09-11 20:00, pirms 8 mēnešiem
Rimmi kuru tur nakuj tāds vispār interesē un kā tas var būt? Būtu uzlikuši muskulī izlaupītos Latvijas valsts mežus.

     [+] [-]

, 2023-09-11 21:21, pirms 8 mēnešiem
MazaFaka5 rakstīja: Rimmi kuru tur nakuj tāds vispār interesē un kā tas var būt? Būtu uzlikuši muskulī izlaupītos Latvijas valsts mežus.
Rimi vēl tā, bet nauda laikam nesmird, reklamējot tos s...da toto kantorus.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-11 22:45, pirms 8 mēnešiem
jā... Tie bet kantori ir vājprāts. bet tas ir tikai tāpēc, ka ekonomika ir nolaista podā un vairāk nav ražojošu uzņēmumu, kuri spēj kaut ko sponsorēt... negribas te gaustiess, bet tasn LV ir fakts. Pat basketbolistiem bija jāmuhļījas ar savu sportsbāru uz vēdera...

  +1 [+] [-]

, 2023-09-12 17:56, pirms 8 mēnešiem
valdība atņema uzņēmumiem nodokļu atvieglojumu, ja finansiāli atbalsta sportu. Līdz ar to ļoti daudzi uzņēmumi atsakās dot naudu. Loģiski...

     [+] [-]

, 2023-10-10 04:37, pirms 7 mēnešiem
Eiss ar tīkla palīdzību??? Tautas valodā to dēvē vienkārši par puņķi, tāpat kā basītī, kad bumba iesākumā tizli atsitas pret stīpu un tad slinki ieveļas (nevis ielēkā) grozā. Saskaitīju - visā mača laikā mūsējās vismaz četrreiz guva punktus servē ar puņķi, bezmaz vai bez kabatlakatiņa skatīties grūti. Un beigas jau pašas izlaida, viss jau likās ļoti cerīgi, šveicietēm nervi un pārliecība krepkākas.

     [+] [-]

, 2023-10-10 04:39, pirms 7 mēnešiem
Un labākais bija Latvijas līdzjutēju kvartets, kas vicināja Rīgas Dinamo šalli, vot tas ir karsiens!