Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

EČ posma finālā Minusas un Jursones pāridarītājas

Jānis Celmiņš

EČ posma finālā Minusas un Jursones pāridarītājas
Grieķijas duets Vasilike Arvanitī un Marija Ciarciānī
Foto: www.cev.lu

Eiropas čempionāta pludmales volejbolā pirmā posma (Kanāriju salās) dāmu turnīra finālā iekļuvuši Grieķijas un Vācijas dueti attiecīgi - Vasilike Arvanitī / Marija Ciarciānī un Katrīne Holtvika un Ilka Zemlere. Interesanti, ka ar abiem šiem duetiem turnīra gaitā tikās arī Latvijas spēcīgākais dāmu "bīča" duets Inguna Minusa un Inese Jursone.

Holtvika / Zemlera sacensību pusfinālā no tālākās cīņas izslēdza savas tautietes un turnīrā ar pirmo numuru izsētās pludmales volejbolistes Goleri un Ludvigu – 2:0 (23:21, 21:18). Otrajā no pusfināliem citas latviešu grieķietes Arvanitī / Ciarciānī ar 2:0 (21:19, 21:12) apspēlēja Nīderlandes duetu Rommersu / Veselinku.

Turnīra gaitā zaudējumus pret abiem finālā iekļuvušajiem duetiem piedzīvoja arī latvietes Inguna Minusa un Inese Jursone. Jau ziņojām, ka turnīra noslēgumā latvietes ierindojās 5. vietā.

Vīriešu turnīra pusfinālā zaudējumu piedzīvoja mūsu ziemeļu kaimiņi igauņi Kaiss / Vesiks, kuri turnīra gaitā bija spējuši apspēlēt spēcīgo Krievijas duetu Barsuku / Kolodinski. Pusfinālā Igaunijas duets atzina šveiciešu Hoišera un Heijera pārākumu – 0:2 (21:23, 18:21). Otrā kungu pusfinālā divu Vācijas duetu cīņā starp Brinku / Rekermanu un Dīkmanu / Matīšaku uzvaru svinēja pirmie – 2:0 (21:14, 21:18).

Dāmu fināls Kanāriju salās risināsies šodien pulksten 13.45, bet vīri kortā dosies divas stundas vēlāk – pulksten 15.45.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com