Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs/Šmēdiņš kvalificējas "play-off" cīņai par Roterdamas finālu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Samoilovs/Šmēdiņš kvalificējas "play-off" cīņai par Roterdamas finālu
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs. Foto: Xsport / King of the Court

Nīderlandes pilsētā Roterdamā turpinās "Queen & King of the Court" šovs pludmales volejbolā. Latvijas pludmales volejbola ilggadējais tandēms Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš šovakar apstājās pusfināla otrajā kārtā, taču kvalificējās 10. septembra "play-off" cīņai par Roterdamas finālu.

Kā jau ziņots, vakar Samoilovs/Šmēdiņš eleganti triumfēja ceturtdaļfinālā.

Pusfināla pirmajā kārtā šovakar galvenais bija nepalikt pēdējiem, lai varētu turpināt startēt šajā turnīrā. Latvijas tandēms sāka karaļu pusē, kur Šmēdiņš guva mūsu pirmo punktu. Turpinājumā tik gludi negāja, līdz ar to Samoilovs/Šmēdiņš pirmo kārtu noslēdza ar sešiem punktiem un ieņēma trešo vietu, apsteidzot nīderlandiešus (5) un angļus (1).



Arī otrajā kārtā iniciatīvu uzņēmās zviedri Dāvids Omans un Jonatans Helvigs, kuri ir pēdējo divu gadu Eiropas čempioni. Latvijas tandēms nopelnīja divus punktus, izvirzoties otrajā pozīcijā. Nīderlandiešu pirmais duets sakrāja četrus, savukārt nīderlandiešu otrais duets guva trīs punktus, nobīdot mūsējos uz pēdējo pozīciju. Latvijas spēlētājiem radās lieliska iespēja atgriezties karaļu pusē, taču sitiens izrādījās mazliet neprecīzs. Vēl palika piecas minūtēs, lai uzlabotu situāciju. Samoilova raidījums ļāva atgriezties, bet tad viņš guva mūsu trešo punktu un sita pāri laukumam. Šmēdiņš ar bloku panāca atgriešanos 65 sekundes pirms beigām, taču karaļu pusē neizdevās papildināt punktu krājumu. Pēdējā sekundē mūsējie nopelnīja ceturto punktu, taču visiem konkurentiem bija vairāk.



10. septembrī plkst. 18.05 mūsu spēlētājiem būs jācīnās četru komandu "play-off" par pēdējo ceļazīmi uz finālu.

Samoilovs/Šmēdiņš aizvada pēdējo turnīru kā komanda. Roterdamā katra nākamā kārta komandas karjerā var izrādīties pēdējā. Pēc tam abi turpinās spēlēt ar citiem pāriniekiem.

"Beach Pro" tūrē tiek krāti punkti rangam un olimpiskajā atlasē. "Queen & King of the Court" posmiem vairāk ir izklaidējošs raksturs.

Izmantotie resursi:
kingofthecourt.com

     [+] [-]

, 2023-09-10 07:35, pirms 8 mēnešiem
Vecie labie šovmeņi!!!