Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone apspēlē čehietes un turpina cīņu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Minusa un Jursone apspēlē čehietes un turpina cīņu
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: fivb.org

Latvijas pludmales volejbola duets Inguna Minusa un Inese Jursone šodien Eiropas čempionāta otrā posma sacensību trešajā spēlē ar 21:15, 16:21, 15:12 pārspēja čehietes Kristinu Koločovu un Marketu Slukovu un cīņas turnīrā turpinās arī rīt.

eSports.lv jau ziņoja, ka Eiropas čempionāta otrā posma sacensībās Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone iesāka ar mainīgām sekmēm – pirmajā spēlē divos setos tika pieveiktas somietes, māsas Nistromas, bet otrajā spēlē pārliecinoši tika zaudēts vācietēm Gollerei un Ludvigai.

Tas lika turpināt cīnīties pa zaudētāju zaru, kur kā pirmās pretinieces bija Čehijas pārstāves Kristina Koločova un Marketa Slukova. Favorītes šajā mačā bija Minusa un Jursone, kuras turnīrā izliktas ar 7. numuru, kamēr čehietes ar 13. Spēles pirmajā setā visu laiku iniciatīva bija mūsu dueta pusē. Līdz tehniskajam pārtraukumam Minusa un Jursone bija iekrājušas piecu punktu (8:13), ko čehietes prata nedaudz samazināt (13:16). Seta galotnē Latvijas sportistes gan atkal bija sekmīgākas, triumfējot ar 21:15.

Otrajā setā viss ritēja punkts punktā līdz pat seta vidum, kad čehietes prata izvirzīties priekšā, vēlāk pakāpeniski palielinot pārsvaru un izcīnot uzvaru ar 21:16. Trešajā setā Minusa un Jursone tādas vaļības vairs nepieļāva – atkal jau no paša sākuma tika iegūts pārsvars, kas seta gaitā tikai pieauga (11:6). Seta galaiznākums 15:12, kas rīt ļaus turpināt cīņu. Nākamās Latvijas dueta pretinieces būs grieķietes Arvaniti un Ciarciani (izliktas ar 3. numuru).

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com

     [+] [-]

, 2009-06-05 18:59, pirms 15 gadiem
Prieks par Latvijas pludmales volejbolu!!

     [+] [-]

, 2009-06-05 19:14, pirms 15 gadiem
ssitais ar priecee !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-06 13:39, pirms 15 gadiem
Kāds skatās LIVE? Bwinā un eurobeachtour.com atšķirīgi rezultāti.Viens rāda , ka mūsējās vinē- otrs, ka grieķietes???