Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2889, Did:0, useCase: 3

Melbārdis: "Rīt vajadzēs aizvadīt divus perfektus braucienus"

Melbārdis: "Rīt vajadzēs aizvadīt divus perfektus braucienus"
Oskars Melbārdis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas bobsleja pilots Oskars Melbārdis pēc Phjončhanas olimpisko spēļu četrinieku sacensību pirmās dienas izteicās, ka kļūda otrā brauciena otrajā virāžā izsitusi no ritma un turpinājumā izlieto ūdeni sasmelt nav izdevies.

"Klasika - tāpat kā divniekos, arī četriniekos kļūda otrajā virāžā, tad vēl kļūdās arī lejā. Briesmīgs otrais brauciens. Nesaprotu, vai kaut kas noticis ar koncentrēšanos, ka gadās pieļaut muļķīgas kļūdas. Neizdarīju to, kas bija jāizdara," saka Oskars.

"Pēc otrās virāžas jau apzinājos, cik daudz tur ir pazaudēts. Tas izsita no ritma, vairs netiku atpakaļ sliedēs. Nevarēju savākties un nobraukt leju," norāda Melbārdis. "Jā, atkal esmu iedzinējos, kā pēc divnieku sacensību pirmās dienas, taču šoreiz ir lielāka atstarpe līdz medaļām. Bet rīt vēl ir divi braucieni. Mēģināsim kaut ko saķert. Galvenais, lai negadās vēl sliktāki braucieni."

Vaicāts par to, vai 31 sekundes simtdaļa līdz trešajai vietai pēc sajūtām ir atspēlējama starpība, Oskars atgriežas pie otrās virāžas. "Zinu, ka tur pazaudēju daudz, taču jāapskatās protokols, jāredz tendences trasē, lai saprastu, kur varam atspēlēt. Katrā ziņā rīt vajadzēs perfektus braucienus."

"Divniekos vēl izdevās savākties, taču tagad jau labāk zinu, cik daudz tur var zaudēt. Līdz astotajai virāžai braucu un pie sevis sacīju: "Atkal! Atkal!". Tikmēr jau klāt bija devītā virāža, kuru arī neizdevās izbraukt ideāli. Korejietis nepārsteidza, drīzāk pārsteidza Lohners. Šķita, ka viņš būs augstākā vietā."