Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Peldētājs Bobrovs pasaules čempionātā 200m brasā 32. vietā

Peldētājs Bobrovs pasaules čempionātā 200m brasā 32. vietā
Daniils Bobrovs. Foto: Latvijas Peldēšanas federācija.

Daniils Bobrovs Japānā notiekošajā pasaules čempionātā peldēšanas sporta veidos, nespējot pietuvoties savam labākajam rezultātam, 200m brasā ierindojās 32.vietā 44 sportistu konkurencē.

Bobrovs, kurš šī gada pavasarī pārcieta operāciju, savā pamatdisciplīnā distanci veica divās minūtēs un 15,92 sekundēs (2:15,95). Sportista uzrādītais rezultāts ir tālu no sev piederošā valsts rekorda, kas tika sasniegts 2017.gadā, gan arī sliktāks par šajā sezonā iepriekš sasniegto finiša laiku. Ja pērn pasaules čempionātā rīdzinieks spēja izpeldēt no divām minūtēm un 14 sekundēm, tad šogad sportistam nav izdevies peldēt ātrāk par divām minūtēm un 15 sekundēm.

Šis bija Bobrova pēdējais starts šajā čempionātā. Iepriekš peldētājs startēja arī 100m brasā, ieņemot 48.vietu (1:03,70).

Čempionātā dalību turpina Ieva Maļuka un Ģirts Feldbergs, kuriem nākamajās dienās paredzēts starts attiecīgi 50m br./st. un 50m uz muguras.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Peldēšanas federācija


Nikolass Deičmans. Foto: Latvijas Peldēšanas federācija.

Latvijas čempionāta peldēšanā pirmajā dienā Latvijas rekords arī Deičmanam

99. Latvijas atklātā čempionāta pirmās dienas vakara sesijā Daniils Bobrovs, kurš priekšsacīkstēs laboja sev piederošo nacionālo rekordu 100m brasā, nespēja atkārtoti uzlabot savu sniegumu, taču par vēl vienu valsts rekordu parūpējās Nikolass Deičmans, pārspējot savu vien divus mēnešus atpakaļ sasniegto rekordu 200m uz muguras.
Daniils Bobrovs. Foto: swimming.lv

Bobrovs priekšpeldējumā labo sev piederošo Latvijas rekordu brasā

99. Latvijas atklātā čempionāta sacensību pirmā diena iesākusies ar teicamu sniegumu Daniila Bobrova izpildījumā, kurš jau priekšsacīkstēs iespēja labot sev piederošo valsts rekordu 100m brasā, finišu sasniedzot pēc minūtes un 02,12 sekundēm (1:02,12).
Ieva Maļuka. Foto: sundevilswimdive
1

Maļuka maina skolas un turpmāk pārstāvēs Džordzījas universitāti

14 Latvijas rekordu īpašniece individuālajās peldēšanas distancēs Ieva Maļuka pavēstījusi par skolas maiņu Amerikas Savienotajās Valstīs. Iepriekšējos divus gadus Arizonas "Sun Devils" peldēšanas komandā pavadījusī Maļuka turpmāk pielaikos uz Džordžijas "Bulldogs" krāsas.