Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1322, Did:0, useCase: 3

Šovakar prezentēs "Bauda sportot Mežaparkā" sezonas jaunumus

Andrejs Siliņš

1. maijā ar pirmajiem oficiālajiem treniņiem tika atklāta "Bauda sportot Mežaparkā" sezona. Pirmajam ievadmēnesim dots minerālūdens "Mangaļi" sportošanas vārds. Tā ietvaros 19.maijā plkst. 18:30 skriešanas treniņa laikā tiks prezentēti divi šīs vasaras jaunumi.

Mežaparkā ir iezīmētas divas jaunas trases. Pirmā, minerālūdens “Mangaļi” trase, ir pati garākā. Tās distance ir ~ 6,0km un tā vijas cauri visam Mežaparkam. Organizatori arī īpaši ir parūpējušies par tiem, kuriem mīļāka ir skriešana meža takās. Pirmo reizi īpaši ir iemērīta krosa trase un tās garums ir ~ 3,5km. Abus šos jaunumus Bauda Sportot Mežaparkā organizatori aicina iemēģināt jau rīt, 19.maija treniņos.

Organizatori atgādina, ka organizētie treniņi Mežaparkā notiek katru otrdienu, ceturtdienu pl:18:30 un sestdienu pl:11:00 skriešanā, katru trešdienu pl:18:30 skrituļslidošanā, nūjošanā un rollerslēpošanā.

Informāciju sagatavoja
Nike Riga Run