Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1322, Did:0, useCase: 3

8. jūlijā Rīgas parkos - sporta nakts

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vienu pēcpusdienu un nakti – 8.jūlijā no 17.00 līdz pat vieniem naktī vairākos Rīgas parkos dažādu sporta veidu pārstāvji rādīs paši un dos iespēju ikvienam iepazīt, izvēlēties un piedalīties. Aktīva dalība, vienkārša vērošana un līdzi jušana, profesionālais sports, tautas un bērnu sports, viss par aktīvo atpūtu. Tā ir Rīgas Sporta Nakts.

Vērmanes dārzs kļūs par bērnu sporta un spēļu parku. Aicinājumam piedalīties jau atsaukušies vairāki Rīgas bērnu un jauniešu interešu centri un sporta skolas. Īpašu piedāvājumu sagatavojosi Latvijas Tenisa savienība. Uz Vērmanes dārza skatuves kāps vairāki bērnu sporta kolektīvi, kas demonstrēs savas prasmes. Atpūtas komplekss ĶEIZARMEŽS gatavos īpašu aerobikas programmu bērniem. Par izklaidi rūpēsies Piepūšamo atrakciju festivāls un MAZĀ STIPRINIEKA festivāls.

Esplanāde pulcēs sporta federācijas, klubus un komandas. Gatavību sadarboties apstiprinājušas jau vairākas federācijas, kuras gatavas prezentēt sevi un pārsteigt apmeklētājus. Esplanādes apmeklētāji varēs iepazīt kērlingu, skatīt auto un moto sporta tehniku, uzspēlēt golfu. Darbosies trīs īpašie laukumi, kuros tiks izvietoti gan tatami, gan rings, gan deju grīda. Īpaša vieta būs ierādīta spēka sportam. Savu jauno komandu prezentēs arī hokeja klubs DINAMO. Par pārsteigumu parūpēsies PIRELLI, izvietojot F1 simulatorus. Īpaša vieta tiks ierādīta veselības aprūpei. Būs medicīnas centru piedāvājumi, testi un pārbaudes, sportiska un veselīga uztura padomi.

Kronvalda parks būs visaktīvāko cilvēku pulcēšanās vieta. RIGA OPEN strītbola turnīrs, florbola sacensības, rampas velo un skeitbordam, VENDEN karsējmeiteņu festivāls, streetdance un ielu vingrošanas paraugdemonstrējumi. Parka alejās nūjošanas un skriešanas instruktori. Būs ko redzēt, pašam izbaudīt un pamēģināt.

„Joprojām aicinām iesaistīties sporta federācijas, klubus un komandas, lai padarītu šo pasākumu maksimāli atraktīvu un interesantu apmeklētājiem. Gribam parādīt Rīgas sporta daudzveidību un tāpēc ceram arī uz populāru sportistu dalību, kas noteikti būs interesanti daudzajiem Rīgas iedzīvotājiem un viesiem. Esam pārliecināti, ka Rīgas sporta nakts kļūs par jauku tradīciju, kas dos iespēju ik gadu rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem gan baudīt populāru sportistu paraugdemonstrējumus, gan viņu vadībā pamēģināt sportiskas aktivitātes, ko ikdienas steigā vai inventāra nepieejamības dēļ nevaram atļauties.” par Rīgas sporta nakts ideju pastāstīja tās autors, biedrības „Par stipru Latviju” valdes loceklis Māris Liepiņš..

Tiekamies Rīgas sporta naktī 8.jūlijā no plkst. 17:00 Rīgas parkos! Par stipru Latviju un Rīgu!

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrība “Par Stipru Latviju”

     [+] [-]

, 2011-06-15 13:54, pirms 13 gadiem
ēēē, super, malači, labi svētki varētu būt, tik gribētos futbolam lai arī ir kas iedalīts. meitai ļooti patīk spārdīt bumbu