Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks: "Līdz medaļai nedaudz pietrūka..."

Ikaunieks: "Līdz medaļai nedaudz pietrūka..."
Gunārs Ikaunieks
Foto: www.ventasbalss.lv

Kvalifikācijas sacensībās iegūtais savainojums un kļūda finālsacensībās liedza Latvijas orientieristam Mārtiņam Sirmajam tikt pie medaļas pirmdien notikušajā Eiropas čempionāta sprinta distancē Ventspilī, sarunā ar eSports.lv atzina Latvijas izlases galvenais treneris Gunārs Ikaunieks.

Atgādināsim, ka vīriešu konkurencē Sirmais finišēja 10. vietā, kamēr abi izlases debitanti Zemgus Žagata un Kalvis Mihailovs ierindojās attiecīgi 30. un 47. pozīcijā. Sieviešu finālā Latviju pārstāvēja vienīgi Aija Skrastiņa, kura izcīnīja 19. vietu.

"Liels prieks, ka finālā iekļuva abi jaunie puiši - Zemgus un Kalvis. Viņiem tas bija pirmais nopietnais starts pieaugušo konkurencē," sacīja treneris.

"Mārtiņam nepaveicās kvalifikācijā - viņš saskrējās ar sāncensi un sastiepa kāju. Tikai neilgi pirms fināla izšķīrāmies par viņa līdzdalību izšķirošajā startā. Finālā Mārtiņš pieļāva kļūdu, tāpat iespējams traucēja savainojums. Zinot rezultātu blīvumu, katrai sekundei nozīme ir milzīga. Šoreiz līdz medaļai nedaudz pietrūka," piebilda Ikaunieks.

Pēc trenera domām Latvijai vēl ir labas iespējas kāpt uz goda pjedestāla kādā no atlikušajām disciplīnām. "Gan Edgars [Bertuks], gan Jānis [Ozoliņš] jo īpaši gatavojušies tieši garajai distancei. Tāpat ceru, ka sevi vēl pierādīs Aija [Skrastiņa]. Ļoti liela nozīme garajā distancē būs tieši kvalifikācijai," sacīja Ikaunieks.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-26 18:46, pirms 16 gadiem
ko padarīsi, tads tas sports ir

     [+] [-]

, 2008-05-26 18:53, pirms 16 gadiem
un kurš tad stārs Georgī? Jeb Lemberga hūtes un Reņķa dārza unikālais mikroreljefs nebija zobam..?
Slēpts komentārs: armando
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-26 20:46, pirms 16 gadiem
oveckins#1 rakstīja: respect shim čalim riktiigi norukājis, nu ko juus 10.vieta eiropā
kā var pateikt nedaudz pietruuka, ja dzeks 10.vietā tad jau visas 20 un 30 vietas ar tā teiks, kas nu kuram nedaudz

vins jau tikai 37 sekundes zaudeja! butu 13 sekundes atrak butu 3.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-26 21:20, pirms 16 gadiem
malacis, vismaz normaali nociinijaas ar visu traumu! Zemgus ar Kalvi arii riktiigi zveeri

ps A kur tad Zhorzhu palika??