Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Ogres orientieristi Bumbu kalnā

Andrejs Siliņš

Ogres orientieristi Bumbu kalnā
Andris Kivlenieks

Rīgā Bullupes krastā,pa Bumbu kalna kāpām risinājās nopietna cīņa par iekļūšanu 2010. gada junioru un jauniešu izlasē.

Pieaugušie savas pozīcijas jau nostiprināja pagājušo svētdien - Renārs Roze (OK Ogre) dosies uz Eiropas čempionātu Bulgārijā maija beigās un viņam cerības piedalīties arī pasaules čempionātā Norvēģijā augustā.

Šodien kļuva skaidrs, ka no Ogres izlasē junioriem ir Andris un Raivo Kivlenieki, par trešo vietu vēl tie citi pacīnīsies Latvijas čempionātā. Jauniešos laikam nebūs neviens ogrēnietis par nožēlu, jo veiksmes pietrūka Mikum Zvirbulim V18 grupā.

Turpmāk cerēsim uz jauno paaudzi,kuri vēl ir tikai 12 grupā un savas sporta gaitas tikai sāk. Bet cerīgi,jo rezultātos jau ne pirmo reizi stabili 3.vietā ir Edgars Ustinovs (tikai pie 1. vietas tikt vajadzētu). Seko vēl citi - Jānis Valpuski,Roberts Toms Kalējs, Jāzeps Gribusts...... Novēlam viņiem izturību un ātru skrējienu mežā pareizā virzienā.

Seniori, kā vienmēr, stipri, ar medaļām - Dzintars Grigulis,Dace Cebule,Ilze Tāse

Rezultāti lof.lv

Atcerieties- trešdien RELJEFS 2010. Ikšķilē,marķējums no stacijas un pārbraukruves,STARTS no 16.-19.

Informāciju sagatavoja
Iveta Holcmane