Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Elza Ķuze ļoti labi nostartējusi pasaules junioru čempionātā vidējā distancē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Elza Ķuze ļoti labi nostartējusi pasaules junioru čempionātā vidējā distancē
Elza Ķuze. Foto: Latvijas orientēšanās federācija.

Pasaule čempionātā orientēšanās sportā junioriem, kas norisinās Turcijā, ļoti labi vidējā distancē nostartējusi Latvijas izlases dalībniece Elza Ķuze, kura ieguvusi 15.vietu.

Atkal labākas vietas no mūsu orientieristiem ieguva meitenes. Vidējā distancē kvalifikācijā galvenajam A finālam jeb labāko sešdesmitniekam vairāk nekā simts dalībnieku konkurencē no Latvijas pārstāvjiem kvalificējās tikai meitenes, turklāt to paveicot piecām. Ja pirmajā dienā sprintā Lauras Berķes 38.vieta bija labākā mūsu junioru vidū, tad tagad par daudz labāku rezultātu parūpējās Elza Ķuze, kura iekļuva labāko divdesmitniekā. Uzvarētājai Hannai Lundbergai no Zviedrijas (26:25) 3,5km garajā trasē piekāpjoties 3:51, Elza ieguva 15.vietu. Labākā no mūsējām sprintā Berķe gandrīz atkārtoja pirmās disciplīnas veikumu – 39.vieta (+8:04).

Kristīne Brunere bija trešā labākā mūsu meiteņu vidū ar iegūto 51.vietu (+12:00), par sešām vietām un četrām ar pusi minūtēm apsteidzot Annu Emīliju Sutu. Tikmēr nesekmīgs fināls izvērtās Leonardai Baltiņai, kura palika bez rezultāta, jo nebija atzīmējusies kādā no kontrolpunktiem.

Mūsu puiši A finālam nekvalificējās, cīnoties par 61.vietu B finālā. Labāko rezultātu mūsējo rindās ar 8.vietu B finālā un 68.vietu kopējā ieskaitē uzrādīja Emīls Zērnis, kamēr Matīss Saulīte bija 24. jeb kopējā ieskaitē 84.vietā. Dubultuzvaru Zviedrijai nodrošināja Aksels Elmblads un Viktors Svensks.

     [+] [-]

, 2021-09-10 16:49, pirms 3 gadiem
Kāpēc Sporta centrā visas bildes pie orientieristu ziņām sanāk tādas saspiestas? Nesakrīt CMS parametri?