Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Bogdanovs pārceļas uz Zviedrijas Elites sēriju, Latvijā notiks "Grand Prix Challenge"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bogdanovs pārceļas uz Zviedrijas Elites sēriju, Latvijā notiks "Grand Prix Challenge"
Maksims Bogdanovs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Labas ziņas pienākušas visiem Latvijas spīdveja cienītājiem. Kļuvis zināms, ka Daugavpilī nākamgad norisināsies "Grand Prix" seriāla atlases sacensību pusfināls, bet viens no labākajiem mūsu spīdvejistiem Maksims Bogdanovs ticis pie līguma Zviedrijas Elites līgā.

Maksims Bogdanovs (21) šogad pasaules junioru čempionātā, tiekot pie trešās vietas, sagādāja Latvijai pirmo medaļu tik augsta mēroga spīdveja sacensībās. Maksims tāpat veiksmīgi startēja Polijas 1. spīdveja līgā Daugavpils "Lokomotīves" sastāvā, kā arī Zviedrijas pēc spēka otrajā spēcīgākajā līgā.

Kļuvis zināms, ka nākamgad Maksims startēs Zviedrijas Elites sērijā, kas gados jaunajam spīdvejistam būs jauns izaicinājums. Maksis noslēdzis līgumu ar Norčēpingas "Vargarna", kurā brauks tādi spīdvejisti kā Lī Ričardsons, Tajs Vofindens, Kšištofs Kaspžaks, Adams Skurņickis un Adrians Medziņskis. Vēl nav zināms, vai Bogdanovs arī turpmāk pārstāvēs Daugavpils "Lokomotīvi". Daudzi uzskata, ka daugavpilietis pametīs dzimto klubu, bet oficiāli viņš to nav apstiprinājis.

Turpinot priecāties par Bogdanovu, nevar nepieminēt, ka Daugavpilī otro reizi pēdējo trīs gadu laikā norisināsies spīdveja "Grand Prix" seriāla atlases sacensības. Daugavpilī sapulcēsies pusfinālisti. Tas nozīmē vien to, ka Latvijas spīdvejistiem būs labas izredzes iekļūt atlases finālā, kur tiks dalītas ceļazīmes uz 2012. gada "Grand Prix". 2009. gadā Maksims Bogdanovs Daugavpilī nodrošināja sev vietu finālā, kur palika 13. vietā.

Izmantotie resursi:
SC "LOKOMOTIV"
:: НОВОСТИ