Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Kokins: "Bez Lagutas un Považnija nestartēsim"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kokins: "Bez Lagutas un Považnija nestartēsim"
Maksims Bogdanovs un Romāns Považnijs
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Daugavpils spīdveja komandas "Lokomotīve" galvenais treneris Nikolajs Kokins pastāstījis par komandas gatavošanos pirms atbildīgajām sacīkstēm pret Pozņanas "PSŽ".

"Lokomotīvei" pēdējie divi starti nebija tie veiksmīgākie. Ja savā trekā tikt pie uzvaras pret "Start" izdevās (taču netika iegūts bonuspunkts), izbraukumā pret "Marma" tika ciests pamatīgs fiasko - 28:64. Arī tur tika zaudēts bonuspunkts. Komandas galvenais treneris atklājis Nikolajs Kokins pastāstīja, kā komanda gatavojas sacīkstēm pret Pozņanas "PSŽ", kuras tiks aizvadītas Daugavpilī svētdien:

"Visi puiši jūtas labi. No Eiropas junioru čempionāta atgriezušies Artjoms Laguta un Jevgēņijs Karavackis. Artjoms ieņēma ceturto, bet Jevgēņijs desmito vietu. Nostartēja viņi labi, bet varēja arī labāk. Žēl, ka šajās brīvdienās pie starta netika Bogdanovs un Puodžuks, jo Zviedrijā lija lietus, tādēļ sacīkstes tika atceltas. 18. jūlijā Laguta vecākais un Považnijs Krievijas izlases sastāvā startēs spīdveja pasaules kausa izcīņās finālā. Ja finālu lietus dēļ atcels, mums ir tiesības pārcelt sacensības pret Pozņanas "PSŽ". Bez Lagutas un Považnija mēs nestartēsim. Mums ir vajadzīgs bonuss un mēs par to cīnīsimies.

Pirmajā aplī zaudējām ar 15 punktiem, bet tad mums nebija Považnija. 18. jūlijā Giruckis un Paura, kopā ar diviem poļu braucējiem, startēs Eiropas čempionvienību kausā. Ja Giruckis paspēs atgriezties, būs sastāvā pret "PSŽ". Ja laikapstākļi būs labvēlīgi, visu nedēļu cītīgi trenēsimies. Pirms play-off mums atlikušas tikai trīs sacīkstes - divas savā trekā un viena izbraukumā. Ceru, ka tiksim labāko četriniekā."

Tāpat savus iespaidus par Eiropas junioru čempionāta finālu izklāstīja Jevgēņijs Karavackis: "Ar savu startu neesmu apmierināts. Dienā, kad notika sacīkstes, bija treniņš, taču man aizliedza tajā piedalīties, jo startēju brīdī, kad dega sarkanā gaisma. Šī iemesla dēļ neizdevās pārbaudīt otru motociklu. Tas, uz ko cerēju, bija sagatavots nepareizi. Pēdējos divos braucienos paņēmu otru moci, iegūstot piecus punktus. Bija iespējas nostartēt labāk."

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-07-14 14:09, pirms 15 gadiem
Ja tiessam bez Grigorija un Romaana nav jegas braukt(