Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

16 gadīgā Tarasenko debija "Lokomotīvē" jau svētdien

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

16 gadīgā Tarasenko debija "Lokomotīvē" jau svētdien
Vadims Tarasenko
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šo svētdien, 11. jūlijā, Daugavpils "Lokomotīve" savā trekā aizvadīs kārtējās Polijas 1. spīdveja līgas sacīkstes, savā trekā uzņemot tiešos konkurentus no Grudzjoncas. Pirmo reizi komandas rindās debitēs 16 gadīgais Vadims Tarasenko. Šo vēsturisko mirkli redzēsiet arī Sportacentrs.com video tiešraidē.

Daugavpils "Lokomotīve" pēc spožās uzvaras viesos pār Pozņanas "PSŽ" ir kājas mazā pirkstiņa attālumā no iekļūšanas labāko četriniekā, kas turpinās cīņu par medaļām un vietu Ekstralīgā. Tik labas iespējas pacīnīties par pirmo vietu "Loko" savā pastāvēšanas vēsturē vēl nav bijis. Komandas prezidents Vladimirs Ribņikovs vēl pirms sezonas sākuma solīja, ka šoreiz klubs neatteiksies no iespējas startēt spīdveja Mekā.

Lai priekšlaicīgi nodrošinātu vietu labāko četriniekā, daugavpiliešiem svētdien savā trekā jāpieveic Grudzjoncas "GTŽ", kuram viesos tika zaudēts ar 41:49. Tikai astoņu punktu sakāve ļauj cerēt ne tikai uz uzvaru, bet arī uz bonuspunktu.

Iespējams, ka svētdienas mači kļūs par vēsturiskiem, jo debiju piedzīvos 16 gadus vecais brāļu Lagutu radinieks no Vladivostokas Vadims Tarasenko, kuru daudzi uzskata par nākotnes zvaigzni. Tikai nesen 16. dzimšanas dienu nosvinējušais Tarasenko viegli ticis pasaules junioru čempionāta finālā, kurā startē sportisti līdz 21 gada vecumam.

Tarasenko aizvietos šogad nepārāk spilgti braucošo Romānu Považniju. Citu izmaiņu mūsu komandā nebūs, tādējādi ierindā būs Artjoms un Grigorijs Lagutas, Maksims Bogdanovs, Kjasts Puodžuks, Vjačeslavs Giruckis, Pāvels Mesjoncs.

Viesi uz Daugavpili dosies spēcīgā, bet ne neuzvaramā sastāvā. Ierindā būs Olivers Alens, Deivijs Vats, Tomašs Hrzanovskis, Kšištofs Buškovskis, Kamils Brzozovskis, kā arī Artūrs Mročka.

Sportacentrs.com piedāvās sacīkstes video tiešraidi.

  +7 [+] [-]

, 2010-07-07 19:23, pirms 14 gadiem
nu ko naakoshgad augstaakajaa ligaa

  +2 [+] [-]

, 2010-07-07 19:49, pirms 14 gadiem
Sportacentrs.com piedāvās sacīkstes video tiešraidi.
Būs KARSTI!

  +2 [+] [-]

, 2010-07-07 22:40, pirms 14 gadiem
Ieshu skatities no tribenes

  +4 [+] [-]

, 2010-07-07 23:17, pirms 14 gadiem
Ja kādam nav kompānijas, aicinu kopā tribīnēs iedzert arī kādu alu!!!

     [+] [-]

, 2010-07-08 22:36, pirms 14 gadiem
Arii ieshu skatiities no tribiines,mees ar draugiem brauksim no Rigas,ceru ,ka uzvarees!