Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Lēbs: "Vienkārši braucu un uzrādu sliktus rezultātus"

Lēbs: "Vienkārši braucu un uzrādu sliktus rezultātus"
Sebastiens Lēbs
Foto: AP

''Man tas nav interesanti, jo es vienkārši braucu un uzrādu sliktus rezultātus,'' preses konferencē smejoties saka Sebastiens Lēbs, kamēr Miko Hirvonens atzina, ka šodien viss ir gājis ļoti labi.

''Šodien nesanāca īpaši daudz braukt, taču pārsvars, kuru esam iekrājuši, ir liels,'' saka Japānas rallija līderis Miko Hirvonens. ''Vēl jau nekas nav beidzies, taču pagaidām viss ir kārtībā. Mana stenogramma ir lieliska, tāpēc braucu tik ātri, cik varēju. Tas arī izdevās, jo spēju uzrādīt ļoti labus laikus. Mašīna ir lieliska, jo visas dienas garumā neko neesam mainījuši. Rīt ātrumposmi būs pavisam savādāki, tāpēc ceru, ka tur segums būs mitrs. Ja segums būs sauss, tad būs grūti noturēt Lēbu, taču, ja segums būs slapjš, tad varēšu turpināt uzrādīt labus rezultātus.''

''Nav īpaši slikti, bet nav arī labi – kaut kur pa vidu,'' par pirmās dienas rezultātiem saka Jari Mati Latvala. ''Mums iet kā pa celmiem – te uzrādām labus rezultātus, te atkal noslīdam zemāk. Rīt ātrumposmi būs ātrāki, un tie man patīk labāk. Varēšu braukt ātrāk, taču jāatceras, ka man jādomā par ražotāju kausu. Gribu noķert Hirvonenu, taču, ja arī nenoķeršu, tad turpināšu aiz sevis turēt Lēbu.''

''Man tas nav interesanti, jo es vienkārši braucu un uzrādu sliktus rezultātus,'' ākstoties saka Sebastiens Lēbs. ''Labi, neesmu es šeit, lai baigi riskētu. ''Ford'' šādos laika apstākļos brauc ātri, un var redzēt, ka Hirvonens grib uzvarēt, taču mēs neesam vienādos apstākļos. Man pietiek ar trešo vietu, lai uzvarētu kopvērtējumā.''

Izmantotie resursi:
wrc.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-31 16:36, pirms 16 gadiem
Lēbs ņirgājās
, 2008-10-31 16:37, pirms 16 gadiem
Nu ja! Ja VIENKĀRŠI brauc, tad nekas labs nesanāk!
, 2008-10-31 16:40, pirms 16 gadiem
Nu jā tā jau ir ka neviens netiek lidzi
, 2008-10-31 16:43, pirms 16 gadiem
Ja virsrakstā neraksta visu sacīto, tad nedrīkst izraut kaukādu gabalo uz bobi, kas maina vispār viņa teiktā jēgu...
Pēc virsraksta sanāk, ka viņš vienkārši brauc un uzrāda sliktus rezultātus...
Bet īstenībā sacītam ir pavisam cita jēga... Kur var tā virsrakstu uzrakstīt... Neviens korektors nepārbauda šeit to ko publicē?
, 2008-10-31 17:33, pirms 16 gadiem
Raitcha rakstīja: Ja virsrakstā neraksta visu sacīto, tad nedrīkst izraut kaukādu gabalo uz bobi, kas maina vispār viņa teiktā jēgu...
Pēc virsraksta sanāk, ka viņš vienkārši brauc un uzrāda sliktus rezultātus...
Bet īstenībā sacītam ir pavisam cita jēga... Kur var tā virsrakstu uzrakstīt... Neviens korektors nepārbauda šeit to ko publicē?
Tāda taču preses relīzes būtība! Ar virsrakstu ieinteresēt lasītāju! Varbūt,ja būtu bijis citādāks virsraksts, tu šo rakstiņu nemaz neievērotu!
, 2008-10-31 17:41, pirms 16 gadiem
Suslis rakstīja: Tāda taču preses relīzes būtība! Ar virsrakstu ieinteresēt lasītāju! Varbūt,ja būtu bijis citādāks virsraksts, tu šo rakstiņu nemaz neievērotu!
NU ja, ja pie video virsrakstaa nepieliksi ka te ir 5 vaaki, tad to arii neviens neskataas!! Stuulbi, bet taa ir!
Kalvis Blūms. Foto: Raimonds Volonts
1

Mūsas rallija šovā uzvar Kalvis Blūms

Papildus Eiropas autokrosa čempionāta posmam Mūsas trasē, nedēļas nogalē pēc 15 gadu pārtraukuma skatītājiem par prieku atkal tika rīkots rallija šovs. Uzvaru izcīnīja Kalvis Blūms.
Ervins Grencis. Foto: Raimonds Volonts
1

Ervins Grencis uzvar Eiropas autokrosa čempionāta posmā Mūsā

Ar Latvijas sportista Ervina Grenča uzvaru "SuperBuggy" klasē "Mūsa Raceland" trasē noslēdzies Eiropas autokrosa čempionāta otrais posms. Grencis pievienojies īpašajam klubam - kļuvis par septīto latvieti, kurš uzvarējis EČ Latvijas posmā.
Ots Tanaks. Foto: Hyundai Motorsport
3

Tanaks pēdējā ātrumposmā nodrošina uzvaru Sardīnijas WRC rallijā

Pasaules rallija čempionāta sestā posma noslēdzošajā dienā Sardīnijā igauņu pilots Ots Tanaks noķēra ilgi vadībā bijušo Sebastjēnu Ožjē, pēdējā ātrumposmā spējot izvirzīties vadībā un uzvarot ar nieka 0.2 sekunžu pārsvaru.