Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solbergs nosauc jauno stūrmani

P.Solbergs nosauc jauno stūrmani
Kriss Patersons
Foto: www.pettersolberg.com

Šodien kļuvis zināms, ka norvēģa Petera Solberga jaunais stūrmanis būs 41 gadu vecais Kriss Patersons.

Nesen Solberga ilggadējais stūrmanis Fils Milss paziņoja, ka nekavējoties aiziet no rallija. Iemesls tam esot bizness un ģimenes dzīve. "Šis ir viens no maniem smagākajiem lēmumiem, kuru jebkad kādreiz esmu pieņēmis, taču šobrīd jūtu, ka laiks koncentrēties citām lietām," savu aiziešanu komentēja Milss. "Kopā ar Peteru esmu izbaudījis katru nobraukto kilometru, tāpēc esmu pārliecināts, ka Peters nākotnē uzvarēs vēl vairākus rallijus.''

P.Solbergs nekavējoties uzsāka meklēt sev jaunu stūrmani, un jau pēc pāris dienām norvēģis bija patīkami pārsteigts par visai lielo interesi no citu stūrmaņu puses. Solbergs pārbaudīja vairākus stūrmaņus līdz vakar izvēlējās Patersonu, kurš stūrmaņa krēslā sēž jau 12 gadus. Patersons ir braucis kopā ar tādiem braucējiem kā Nasers Al-Atijahs un Krīs Mīke. Viņš ir pieckārtējais Āzijas un Klusā okeāna rallija čempions kā arī 2006. gada PWRC klases čempions.

''Esmu priecīgs, ka mans jaunais stūrmanis būs Patersons. Esmu pārliecināts, ka mūsus sadarbība būs laba. Mēs vakar aizvadījām smagus testus un viņš tajos bija lielisks,'' saka P.Solbergs.

''Zināju, ka man tas būs liels izaicinājums, jo būs jāaizstāj Milss, taču, kad saņēmu piedāvājumu no Solberga, sapratu, ka man tas ir jāpieņem. Ar nepacietību gaidu brīdi, kad varēšu braukt. Esmu gatavs par visiem 110%,'' saka Solberga jaunais stūrmanis.

Izmantotie resursi:
pettersolberg.com

  +4 [+] [-]

, 2010-06-29 15:35, pirms 14 gadiem
Peķka, tagad tikai jāgāž!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-06-29 17:03, pirms 14 gadiem
zeel ka milss aiziet! jaacer uz uzvaraam